Distriktssköterska / BVC

Just nu söker vi dig som är distriktssköterska och vill arbeta inom BVC!

Om Praktikertjänst AB
Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 1 900 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Aktieägarna är tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, läkare, sjukgymnaster, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder, arbetsterapeuter, socionomer, kiropraktorer och dietister.
Omsättningen är cirka 10 miljarder kronor och antalet medarbetare ungefär 9 270. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag.

Bättre vård för bättre liv

Om Bohuspraktiken
Bohuspraktiken är en liten vårdcentral i Bohus centrum.
Du blir en del av vår välfungerande och kompetenta sjuk- och distriktssköterskegrupp, som idag består av fem personer, förutom dig. Förutom distriktssköterskor är vi fem läkare, varav två distriktsläkare, tre teamsekreterare och två psykologer. Vårdcentralens fokus ligger på hög tillgänglighet, kontinuitet och gott bemötande. I anslutning till vårdcentralen ligger en familjecentral som vår BVC-
verksamhet arbetar nära tillsammans med.

Bohus centrum har bra kommunikationer med bl.a. pendeltåg till Göteborg som tar 13 minuter.

Arbetsuppgifter
65% av tjänsten är placerad inne på vår barnavårdscentral. På BVC arbetar du med barn 0-6 år. Arbetet på BVC innebär bland annat att främja barns hälsa, trygghet och utveckling genom att stödja föräldrar i ett aktivt föräldraskap. Upptäcka och förebygga fysisk samt psykisk ohälsa hos barn. I arbetsuppgifterna ingår hembesök, hälsobesök enligt barnhälsovårdsprogrammet, barnvaccinationer, att organisera och delta i läkarmottagning samt att bedriva föräldragrupper. Övrig del av tjänsten är placerad inne på vårdcentralen i form av telefonrådgivning samt distriktssköterskemottagning.

Övrig information
Tillträde enligt överenskommelse. Vikariat tom 2019-01-11.

85-100 %. Tjänstgöringsgraden kan diskuteras utifrån önskemål.

Vi behandlar inkomna ansökningar löpande. Tjänsten kan därför komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer
Sjuksköterska med specialistutbildning i öppen hälso- och sjukvård/distriktssköterska.

Tidigare erfarenhet av BVC eller arbete med barn och unga är meriterande men inget krav.

Personliga egenskaper
Arbetet som distriktssköterska på BVC innebär till stor del eget ansvar för att organisera och planera verksamheten tillsammans med din kollega. Flexibilitet och en förmåga att arbeta självständigt är därför något vi efterfrågar. Inne på vårdcentralen är du en del av en större arbetsgrupp och där krävs det positivitet och en förmåga att samarbeta med olika professioner.
Arbetslivserfarenhet

Distriktssköterska: erfarenhet efterfrågas
Individuell lönesättning
30 timmar per vecka.

Tillträde: Snarast.
Vikariat. Varaktighet: Tom 2019-01-11.

Kontaktpersoner

Nida Rajab, verksamhetsansvarig, Telefonnummer: 031-97 95 40 nida.rajab@ptj.se

Anneli Larsson, Telefonnummer: 031-97 95 41 anneli.larsson@ptj.se