Välkommen till Cederkliniken


Samtliga hälsocentraler i Piteå samarbetar för kostnadsfri vaccinering mot influensa för de som är 65 år eller äldre eller i prioriterad riskgrupp.


Drop-in vaccination vid PiteEnergi Arena, Noliagatan 1. Tisdag, onsdag och torsdag klockan 13.00–15.30. Vaccinationen pågår 3/11 till 26/11


Du måste vara helt frisk och symtomfri vid vaccinering för att minska risk för smittspridning av coronavirus. Tänk på att hålla avstånd och vänta på din tur att bli insläppt. Se till att det är lätt att komma åt din överarm för vaccinering. Vaccination för övriga startar i december.


 


Cederkliniken erbjuder Drop-In provtaging för COVID-19 avseende pågående infektion samt immunitet.  För aktuella tider, adresser och övrig information om provtagning för COVID-19 gå in på vår COVID-19 sida


 


Kontakta oss digitalt i första hand - via vår digitala tjänst får du snabbt kontakt med oss - inom tjänstens öppettider besvarar vi hälften av alla ärenden inom 5 minuter och 9 av 10 ärenden inom en timme. Den digitala tjänsten är bemannad vardagar 08.00-16.30. Länk till vår digitala tjänst. 


 


Vi är en komplett vårdcentral mitt i Piteå. Hos oss hittar du bland annat barnavårdscentral, sjukgymnastik och sjuksköterskemottagning med flera specialkompetenser.


 

Lista dig hos oss