Välkommen till Cederkliniken

Vi är en komplett vårdcentral mitt i Piteå. Hos oss hittar du bland annat barnavårdscentral, sjukgymnastik och sjuksköterskemottagning med flera specialkompetenser.


Cederkliniken startar digifysisk vårdcentral!


Med start tisdag den 3 mars kommer Cederkliniken att erbjuda nya kontaktvägar för dig som patient via en digital plattform - Praktikertjänst24. Du kommer att kunna kontakta oss närhelst det passar dig - vi svarar under våra öppettider. Kommunikationen sker via en säker chattfunktion. Till skillnad från andra digitala vårdtjänster så får du här kontakt med din egen vårdcentral - samma läkare, sjuksköterskor, sjukgymnaster och övriga vårdgivare som du även kan träffa fysiskt hos oss. 


Praktikertjänst24 innebär att du som patient får tillgång till hela Cederklinikens samlade kompetens via en enda digital ingång. Vid behov så erbjuds du ett fysiskt besök på vårdcentralen - men många problem kommer vi kunna hjälpa dig med digitalt. Vi kommer därmed att kunna ge dig en mer tillgänglig och mer sammanhållen vård och dessutom slipper du sitta i telefonkö och passa tider för när vi ringer upp dig. Mer information om fördelarna för dig som patient hittar du här.


Vänligen observera att Cederklinikens nya system för dina kontakter med oss inte har någon koppling till Region Norrbottens egen satsning "Digitalen". Digitalen har ingen direkt koppling till din egen vårdcentral och bemannas inte av vår personal som känner dig.

Lista dig hos oss