Välkommen till Cityakuten Vårdcentral

Vi erbjuder professionell vård från födsel genom hela livet. På Cityakuten Vårdcentral finns hög medicinsk kompetens och erfarenhet – men vi vill komma längre än så med din vård. Vi ser människan bakom patienten, oavsett om du besöker oss med ditt barn, om du är mitt i livet eller om du är senior.


Vi vill att du ska träffa en läkare som ser dina behov. Det ska kännas som om du har en läkare i familjen. Dessutom har vi samlat olika specialister som kan träffa dig på mottagningen. Här finns vården för hela familjen. Samlad på en och samma plats. Vi vill ge våra patienter en lika professionell och omsorgsfull vård som vi vill ge vår egen familj. Vi bryr oss om hela människan, inte bara diagnosen.

Varmt välkommen till oss!

Alex Sajjad, verksamhetschef
Specialist i allmänmedicin


Cityakuten vårdcentral samarbetar med Husläkarjouren Norra Innerstan Stockholm/ Närakuten Sabbatsberg. Under kvällstid och helger kan våra patienter vända sig till Närakuten Sabbatsberg för akuta ärenden.

Lista dig här!

Öppettider

Måndag
08:00 - 17:00
Tisdag
08:00 - 17:00
Onsdag
08:00 - 17:00
Torsdag
08:00 - 17:00
Fredag
08:00 - 17:00
  • För tillfället har vi störningar med vår onlineservice på "Mina Vårdkontakter". Du kan därför stöta på problem med bokning/avbokning av läkarbesök, förnyelse av recept och listning. Arbetet med att lösa detta pågår!

  • Driftstart för vår drop-in mottagning för enklare åkommor är planerad till 1 december 2017, vi kommer då erbjuda drop-in mellan 08:00 och 17:00. Under rubriken "Våra mottagningar" hittar du de besvär som du kan komma in med till våra drop-in tider.