Danvik Rehab & Kiropraktik

Danvik Rehab & Kiropraktik är en fullskalig rehabiliteringsmottagning centralt belägen i Danvik center, Nacka, bara några minuter från centrala Stockholm. Vi erbjuder sjukgymnastik/fysioterapi, kiropraktik, arbetsterapi, och dietetik.


Vårt mål är att återställa funktionen, reducera smärtan och öka din livskvalitet. Vi som arbetar här är legitimerade kiropraktorer, fysioterapeuter/sjukgymnaster, arbetsterapeuter och dietister med bred kompetens. 


För allmän information: Parkeringen utanför huset är ofta välfylld och det kan vara bra att ha god tid på dig innan ditt besök. Det finns ett parkeringsgarage tvärs över gatan, men risken att även det är relativt välfyllt.

Boka online

Adress & karta

Åker du kommunalt? Våra närmsta busshållplatser är Danviken och Henriksdal. För att hitta bästa alternativet för dig rekommenderar vi dig att gå in på SL.se
Se större karta 
 

Öppettider

Måndag
07:00-17:00
Tisdag
07:00-17:00
Onsdag
07:00-17:00
Torsdag
07:00-17:00
Fredag
07:00-15:00

Telefontider
Måndag-Torsdag: 08:00-16:00
Fredag: 08:00-15:00

Lunchstängt 12:00-13:00

Att komma igång med träningen kan vara svårt. Vi har frågat några av våra behandlare vad man ska tänka på för att bygga upp en långsiktig träning samt undvika skador. Ta del av deras tips här:

  • Börja lugnt och tänk på att komma igång med vardagsmotionen först och där efter ökar du succesivt belestningen.

  • Hitta olika träningsformer som du gillar och tänk på att variera träningen.

  • Skapa ett långsiktigt mål och ett delmål för att motiverar dig själv.

  • Det kan vara svårt att komma igång med din träning och samtidigt undvika smärtor i kroppen. Om du känner att du börjar få ont av träningen kan det vara bra att uppsöka en sjukgymnast för att få hjälp.

Tänk på att:

  • Lyssna på din kropp
  • Låt utvecklingen ta tid
  • Ha roligt

Om du behöver hjälp så finns vi här!