Danvik Rehab & Kiropraktik

 Danvik rehab och kiropratik erbjuder telefonbesök pga virusutbrottet


Har du inte möjlighet att komma till vår mottagning under rådande omständigheter kan du kontakta oss för distansbesök per telefon. Om en dryg vecka utökas tjänsten till videosamtal.ller dig som redan är patient hos oss.


Du kan också aomboka/avboka besök via 1177.


Med anledning av Corona viruset ,Covid19, så uppmanar vi dig att följa rekommendationer från FHM . Detta så att vi alla tillsammans  hjälps åt att begränsa  smittan.


 Känner du dig sjuk eller har sjukdomssymptom ber vi dig  att stanna hemma.


5 råd till alla länets invånare  • Tvätta händerna ofta och alltid så fort du kommit till hemmet, klassrummet, arbetsplatsen eller annan plats. Händerna ska tvättas i minst 30 sekunder med tvål och vatten.

  • Vid första känning av feber, hosta, muskelvärk, svårt att andas eller andra luftvägsymptom åk hem direkt. När du har symptom smittar du andra. Det är antingen covid-19, influensa eller en vanlig förkylning. Oavsett sjukdom kan det ge svåra sjukdomsförlopp hos äldre och/eller de med andra underliggande sjukdomar.

  • Om du känner dig så dålig så att du behöver vård - åk inte till en vårdmottagning – kontakta 1177 Vårdguiden på telefon för vägledning om när, var och hur du bäst ska söka vård. Vid livshotande tillstånd ringer du 112.

  • Stanna hemma och undvik sociala kontakter annat än via digitala medier tills du har varit helt frisk i minst två dagar.


För allmän information: Parkeringen utanför huset är ofta välfylld och det kan vara bra att ha god tid på dig innan ditt besök. Det finns ett parkeringsgarage tvärs över gatan, men det finns risk att även detta är fullt.

Boka online

Adress & karta

Åker du kommunalt? Våra närmsta busshållplatser är Danviken och Henriksdal. För att hitta bästa alternativet för dig rekommenderar vi dig att gå in på SL.se
Se större karta 
 

Öppettider

Måndag
07:00-17:00
Tisdag
07:00-17:00
Onsdag
07:00-17:00
Torsdag
07:00-17:00
Fredag
07:00-15:00

Telefontider
Måndag-Torsdag: 08:00-16:00
Fredag: 08:00-15:00

Lunchstängt 12:00-13:00