DIN VÅRDCENTRAL I EDSBERG

Uppdatering angående coronaviruset 5 juni 2020


Enligt de senaste riktlinjerna från Region Stockholm kan nu alla med symtom som kan misstänkas vara orsakade av Covid-19 provtas.


Vi kan inte provta någon just nu eftersom det är brist på provtagningsmaterial. I dagläget vet vi inte när det kommer provtagningsmaterial.


Beslut om provtagning tas efter samtal med läkare.  


De som jobbar med samhällsviktiga arbeten enligt MSB ska kontakta sin närmaste chef för instruktioner hur provtagning ska gå till.


Texten uppdateras vid ny information.


Personalläget är nu åter till det normala. Det går nu att boka tid för att komma hit för ett besök eller boka ett videobesök om du föredrar det. Du behöver ha ett fungerande bank-ID och en smart telefon.
Vid symtom som listas nedan gäller fortfarande att du inte får komma hit innan du haft kontakt med din läkare.


Om du har symtom på snuva, halsont, feber eller hosta så får du inte komma in på mottagningen. Detta för att minska risken för smittspridning. Vid behov av kontakt ombeds du att kontakta oss via chatten som nu kommer till om du klickar på den blåa knappen till höger. Du kan också ringa till mottagningssköterskorna.


Ring i första hand 113 13 för allmäna frågor eller gå in på 1177.se för att läsa den senaste informationen.


Edsbergs vårdcentral finns till för att ge dig den vård du behöver genom hela livet. För närvarande arbetar tio specialistläkare och fyra läkare under specialistutbildning hos oss. Du har också tillgång till medicinsk rådgivning, distriktssköterska, astma/KOL-sköterska, barnavårdscentral, hemsjukvård, diabetessköterskor, medicinsk fotvård, psykologer samt provtagningscentral.

Besök vår digitala mottagning
 

Öppettider & kontakt

Måndag
08:00-17:00
Tisdag
08:00-17:00
Onsdag
08:00-17:00
Torsdag
08:00-17:00
Fredag
08:00-17:00

Telefon: 08 557 681 40

Karta

Edsbergs torg 1, 192 52 Sollentuna

Se större karta 

Vi är en miljöcertifierad vårdcentral

Vi är miljöcertifierade enligt ISO 14001:2015.

Detta innebär att vi har ett strukturerat miljöarbete med tydliga mål- och uppföljningar. Resultatet blir en minskad belastning på miljön genom bl a klok läkemedelsförskrivning, utfasning av farliga kemikalier och en hållbar resursanvändning.