Viktig information angående Covid-19. På grund av rådande situation med Coronapandemin så kommer vi att minska ner vår verksamhet under en period efter beslut som tagits centralt inom Praktikertjänst AB. Fr.o.m Måndag 30/3 kommer vi i första hand prioritera våra patienter med akuta besvär & er som är under 70 år och inte tillhör någon riskgrupp. Vi följer noggrant Folkhälsomyndigheten rekommendationer. Vi kommer återgå till våra ordinarie öppettider så snart situationen tillåter. Har du några funderingar tveka inte att ringa eller maila oss. Vi ber om förståelse och vädjar om respekt för rekommendationer från myndigheter med omtanke om er/oss alla. Ta hand om er ❤️

Eskilstuna Tandläkarteam

Dina Tänder Vår Stolthet!


Vår målsättning är att ge dig högkvalitativ tandvård, god service och att du ska känna dig väl omhändertagen och välkommen hos oss oavsett om du är barn eller vuxen. Hela familjen är välkommen till oss. Vi arbetar mycket med förebyggande tandvård. Vi har ett tätt samarbete med Tandläkare Hadar Hallström som är specialist i parodontologi. Han hjälper oss med avancerade implantat och tandlossningsbehandlingar. Vi samarbetar med lokala tandtekniker, vilket ger oss hög kvalitet och snabb leverans.

Varmt välkommen till oss.

Kontakt
 

Öppettider vecka 21

Måndag
Stängt
Tisdag
08:00-16:00
Onsdag
08:00-16:00
Torsdag
Stängt
Fredag
Stängt

På grund av Covid-19 har vi ändrade öppettider. Vi kommer hänvisa er vidare på tfn svararen om vi inte finns på plats.

Svarar vi inte ber vi dig lämna ett meddelande så ringer vi upp så snart vi kan. Ringer du efter klockan 15:00 kan det vara så att vi inte ringer upp fören nästkommande helgfria vardag.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram länk finns lägst ner på sidan.

 

Telefontider vecka 21

Måndag
Stängt
Tisdag
08:00-16:00
Onsdag
08:00-16:00
Torsdag
Stängt
Fredag
Stängt

På grund av Covid-19 har vi ändrade öppettider. Vi kommer hänvisa er vidare på tfn svararen om vi inte finns på plats.

Vi hjälper självklart även till när receptionen är obemannad men då kan du få vänta lite på oss.

Ringer ni oss efter klockan 15:00 kan det vara så att vi inte ringer upp fören nästkommande helgfria vardag.

Karta

Fristadstorget 4 (4 tr), 632 20 Eskilstuna, Sverige
Se större karta