Öron- näs- halsmottagning

Välkommen till oss på ÖNH Ellenbogen. Vi utför sedvanlig öron- näs- och halsundersökning, utreder yrsel, hörselnedsättning och allergi. Vi utför även polikliniska operationer i huvud-halsområdet efter bedömning av läkare.
Vi tar emot patienter som är i behov av en ÖNH-specialist. Vår ungefärliga väntetid är 2-3 månader. Vi tar emot patienter med eller utan remiss.
På grund av ökat inflöde på mottagningen kan vi tyvärr inte ta emot patienter med öronvax utan detta skall skötas av er vårdcentral.

På mottagningen arbetar:
ÖNH-specialist Dr Hillevi Pendleton, M.D Ph.D. Subspecialiserad inom
sväljningssvårigheter och reflux.

ÖNH-specialist Dr Jesper Bogefors, M.D Ph.D med extra kompetens inom allergi.

Sjuksköterska Martina
Undersköterska Lena
Medicinsk sekreterare Karin
Medicinsk sekreterare Heléne

Hos oss är det Region Skånes taxor som gäller:
Läkarbesök 300 kr
Personer under 20 år går gratis
Äldre än 85 år går gratis.

Vi föredrar kortbetalning

Vid uteblivna eller sent avbokade besök (24-h innan) tar vi ut en avgift på 600 kr.

 

Tillfälligt reducerade telefontider

Med anledning av tillfällig personalminskning har vi under perioden mars-juni reducerade telefontider. Detta innebär att det kan bli långa väntetider i telefonen under våra telefontider. Vi försöker att svara på så många samtal som möjligt under de telefontider som finns. Avbokningar kan lämnas på telefonsvararen.
Om Ni inte når oss och har akuta besvär kan Ni vända Er till Er vårdcentral eller akuten på sjukhusen. Behöver Ni rådgivning går det bra att vända sig till 1177 eller Er vårdcentral. Om Ni önskar beställa tid går det bra att skriva ett brev till oss.