Varmt välkommen till oss!

Vi finns mitt i vackra Lindesberg. Hos oss är du i centrum och delaktig i din behandlingen. Vi informerar dig om din tandhälsa och vad du kan göra för att förebygga problem. Behöver du behandling ser vi till att du får den information du behöver samt kostnaden på den planerade behandlingen. Vi kallar dig efter dina behov och önskemål. Tillsammans ger vi dig ett friskare leende!
Kontakta oss

Semester

Härliga sommar!

Nu är det dags för oss att gå på en välbehövlig semester. Under veckorna 29-32, har kliniken helt stängt.

Vecka 33, måndag den 13/8  jobbar våra tandhygienister. Under denna vecka är framkomligheten på vår telefon knapp, vi svara under mån av tid. Maila gärna eventuella tidsändringar eller andra fundering under denna vecka.

Vecka 34, måndag den 20/8 är samtliga medarbetare tillbaka.

Vid akuta besvär under stängningsperioden, läs här. Vill du boka om eller ändra en tid maila oss, information finns här på hemsidan. 

Vi önskar alla våra patienter en skön sommar.

Behöver du boka om din tid?

Kontakta oss via telefon eller mail.

Du kan avboka eller omboka din tid fram till två vardagar före ditt besök så att kan vi erbjuda din tid till någon annan.

Det innebär till exempel att du som har ett inbokat besök tidigt på måndag morgon måste avboka eller omboka ditt besök senast torsdag förmiddag.

Tänkt även på våra allergiker och använd ingen parfym eller starka dofter inför ditt besök hos oss!

Delbetalning

Nu kan du delbetala din behandling hos oss!

From den 24 oktober kan vi erbjuda dig att delbetala din behandling hos oss genom Lindorff på upp till 36 månader. För mer information, läs här.