Majornas Tandhälsovård

Välkommen till Majornas Tandhälsovård

 


Vi finns centralt i Majorna-Kungsladugård i nyrenoverade lokaler. Vi arbetar med modern utrustning och de senaste materialen. Vi utför all typ av tandvård och arbetar med patientens egna önskemål i centrum. Inriktning på funktion och estetik är viktigt för oss. Naturligtvis kan vi förutom allmän tandvård erbjuda tandblekning, skalfasader, porslinsinlägg och tandimplantat med system från Straumann. Vi är certifierade i Clear Smile Alignment där vi kan erbjuda tandreglering på ett smart och enkelt sätt till vuxna. Försäkringskassan och tandvårdens högkostnadsskydd gäller hos oss. Välkommen att boka tid på telefon 031-14 95 90 eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig.


Boka tid online


Nu kan du i lugn och ro boka den tid som passar dig bäst på vår onlinebokning.  Klicka här.


Söker du ny tandläkare?


Nu kan du få ditt första tandläkarbesök för endast 460 kronor.


Under februari erbjuder vi nya patienter (i ett begränsat antal) en basundersökning för halva priset. Ordinarie pris är 920 kronor. Om du har ditt ATB kvar kommer även detta att dras från priset.


Vad ingår för mig?


Vid en basundersökning kommer en tandläkare eller en tandhygienist att gå igenom dina tänder och din mun för att få syn på eventuella skador, sjukdomar, plack, början till karies eller förändring på slemhinnorna. För kunna upptäcka problem dolda för blotta ögat kommer även fyra röntgenbilder att tas.


Du kan ta del av erbjudandet utan att binda dig till någonting efter besöket. Men vi hoppas förstås att du ska vara så nöjd att du vill komma tillbaka som patient till oss i framtiden.


Vill du ta del av erbjudandet? Fyll enkelt i dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig för att boka en lämplig tid. Om du istället ringer in till oss direkt kan du uppge koden "NY19" för att ta del av samma erbjudande. Du kan även boka på vår webbokning genom att klicka här.


Välkommen!


Kontakta oss
 

Öppettider

Måndag
08:00-17:00
Tisdag
08:00-17:00
Onsdag
08:00-17:00
Torsdag
08:00-17:00
Fredag
08:00-13:00

Saknar du en tand och funderar på att ersätta den med ett implantat? Vi har över 20 års erfarenhet av implantat med hög kvalité från schweiziska Straumann. Boka ett besök genom att klicka här så berättar vi mer. Du betalar endast 99 kr för konsultation inför eventuell implantatbehandling. Uppge JN18 vid bokning.