Det är vi som är Mölnvikstandläkarna!

Tandläkare Gunnel Johansson med tandsköterska Pernilla Värild, tandläkare Jorge Tenorio med tandsköterska Annika Johnsson och tandläkare Caroline Klingberg med tandsköterskor Agneta Kågström och Susanne Jonsson.


Hjärtligt välkomna till vår mottagning i Värmdö köpcentrum. I våra trevliga och moderna lokaler erbjuder vi tandvård av högsta kvalitet. För oss är det viktigt att du som patient känner dig trygg och väl omhändertagen av kunnig och erfaren personal. Vi har mångårig erfarenhet av implantat, kirurgi och estetisk tandvård. Vi bedriver tandvård i nära samarbete med Värmdö vårdcentral som ligger i anslutning till mottagningen.

Sedan fyra veckor tillbaka är vår nya erfarna tandhygienist Hanna Johansson på plats hos oss och hon arbetar på för fullt.

Från slutet av november kan vi glädjande meddela att tandläkare Caroline Klingberg kommer att utöka sitt team med tandsköterska Agneta Kågström, som vi önskar varmt välkommen till Mölnvikstandläkarna.

Vid akuta besvär på helger eller när kliniken är stängd hänvisar vi till CityAkuten Tand Olof Palmes gata 13 A. Tel. 010-601 02 01

http://www.cityakuten.se/CityAkuten/Stockholm/Tandvard/

 

 

 

 

Öppettider

Måndag
08:00-17:00
Tisdag
08:00-17:00
Onsdag
10:30-19:00
Torsdag
08:00-17:00
Fredag
08:00-13:00