Nytanke, Omtanke och Professionalism

En av våra viktigaste uppgifter inom tandvården är att jobba med hållbara förebyggande åtgärder för att på så sätt främja en god tandhälsa livet ut. Men det finns gånger då skadan redan är skedd, och då är vår filosofi att återställa fungerande tänder och bett med kvalitet och omtanke.


Vi erbjuder all typ av tandvård såsom implantat, rotfyllningar, kronor, skalfasader samt tandblekning och har erfarenhet av att arbeta med tandvårdsrädda patienter. Vi har ett nära samarbete med flertalet specialister när så krävs för de mer avancerade och komplicerade patientfallen som till exempel tandreglering och implantatkirurgi.


Det nya coronaviruset har inneburit stora förändringar för samhället, även för vår klinik.
Vi vet att du som är över 70 år eller i riskgrupp ska undvika kontakter som inte är nödvändiga. Samtidigt är en försämrad munhälsa också en risk för hälsan. Vi vill därför erbjuda dig möjlighet att komma för kontroll med så liten exponering som är möjligt. Vi kan exempelvis ta emot dig tidigt på morgonen eller senare på dagen utan andra patienter i väntrummet. Då minimerar vi smittrisken.


 

Kontakt
 

Öppettider

Måndag
07:30-18:00
Tisdag
07:30-17:00
Onsdag
07:30-15:30
Torsdag
07:30-15:30
Fredag
07:30-14:00

Vänligen kom i håg att återbud måste lämnas senast 24 timmar innan bokad tid. Uteblivande och sena återbud debiteras med 400 kronor.