Självträning

Genom att köpa ett träningskort kan du självträna här hos oss i en lugn och mycket personlig miljö där utrustningen är anpassad till senioren.

Vi öppnar klockan 8.30 alla vardagar. Tänk bara på att du bör vara färdig med din självträning före klockan 16 på måndag - torsdag och före klockan 13 på fredagar. Tid behöver inte bokas för träning, du kommer när det passar dig.

All träning sker på eget ansvar. Om du har frågor om din träning eller undrar hur du skall  ställa in apparaterna rätt, tveka då inte att fråga oss. Vi finns hela tiden i närheten.

Tänk på att om du åker färdtjänst hit för att självträna så räknas det inte som en sjukresa.

Vår utrustning

Lång gångbarr, tippbräda och breda britsar som ger större möjlighet att möta dina behov. I utrustningen finns armträningsutrustning (MTT), vanliga motionscyklar och stabila motionscyklar med ryggstöd, en lättåtkomlig funktionell benpress, crosstrainer, trappmaskin såväl som elektriskt drivna ben- och armcyklar av märket MOTOmed Viva för dig som inte klarar av att cykla på motionscykel. Vi är mycket väl utrustade med redskap som kan öva upp din balans.

Priser

Följande prisalternativ finns för träningskort

  • Betala vid varje träningstillfälle 60:-
  • 10-gångers kort 450:-
  • 3-månaderskort 600:-