Estetisk tandvård

Vackra och estetiskt tilltalande tänder är inte iögonfallande, utan förmedlar istället en positiv helhetskänsla och berättar för omgivningen att du är en sund, frisk och glad person.

Bättre självkänsla

Med friska tänder och ett attraktivt leende får du bättre självkänsla och du blir mer avslappnad, tillgänglig och intressant för och tillsammans med andra människor, både privat och på jobbet. Ett friskt och vackert leende är en stor tillgång för alla, oavsett ålder och kön.

Estetisk tandvård kan hjälpa dig

Att inte våga skratta eller le och visa tänderna kan påverka ditt liv på ett mycket negativt sätt. Med åren är det oundvikligt att dina tänder förändras till både form och färg, kanske har olyckan varit framme och skadat dem eller du kanske har medfödda defekter som tidigare inte gick att åtgärda. Estetisk tandvård handlar om att förbättra ditt leende, helhetsintryck och munhälsa och med modern teknik och kunskap kan vi göra mycket för att hjälpa dig. Den estetiska tandvården har gjort stora landvinningar på senare år och det mesta går idag att åtgärda. En arsenal av behandlingsalternativ finns, exempelvis tandblekning, porslinslaminat, tandreglering och implantat.