Om oss

Vi som jobbar härUlla Lundman, tandläkare och verksamhetsansvarig
Det är viktigt för mig som tandläkare att Du som patient känner att jag lyssnar på Dig. Efter noggrann undersökning berättar jag vad jag ser och vilka olika möjligheter som finns för dig. Vad de innebär, fördelar och nackdelar samt vad det kostar. Därefter bestämmer vi behandlingen. Målsättningen för vårt sammansvetsade team är att Du skall bli frisk och känna att du blir omhändertagen professionellt och med engagemang!

Jag tycker att tandläkararbetet efter mer än trettio år i yrket, är väldigt roligt. Det är viktigt att hänga med i utvecklingen men också att kritiskt granska och stödja sig på vetenskap och dokumentation.Marianne Åhman, tandhygienist

Jag är tandhygienist sedan flera år och tidigare tandsköterska på praktiken. Jag trivs med mitt arbete och kontakten med alla "goa" patienter. 
Du och jag tillsammans ska skapa förutsättningar för en frisk mun. Jag informerar dig om din munhälsa och om orsakerna till  de  vanligaste tandsjukdomarna. Du får också instruktion om  vilka hjälpmedel som passar i just Din mun. Du vet väl att sambandet mellan allmän sjukdomar och tandsjukdomar är fastlagt, därför är en god munhälsa grunden till en god allmän hälsa . Du som röker eller snusar kan även få hjälp med tobaktobaksavvänjning. 
 

Martina Granholm, tandhygientist/receptionist 
Jag heter Martina och arbetar som tandhygienist och receptionist på Tandhälsan. Det är ofta jag som svarar i telefonen när du ringer till oss. Jag ordnar med tidsbokningar och skickar ut kallelsekort. Som tandhygienist ser jag "den friska munnen" som mitt – och ditt mål. Jag hjälper dig i val av munhygienartiklar så att du på bästa sätt ska kunna hålla dig frisk och fräsch i munnen varje dag!

Carina Persson. tandsköterska
Jag är tandsköterska hos Ulla. Har varit anställd på praktiken i många år. Eftersom vi jobbar delegerat så kan det vara jag som gör dina fyllningar, lägger bedövningen eller gör hälsoundersökningen m.m. Att vi jobbar delegerat gör att min arbetsdag är väldigt varierande och det trivs jag utmärkt med. Positivt med mitt jobb är också att jag får ett nära möte med dej som patient.

Lena Persson, tandsköterska
Tandsköterska sedan många år på praktiken. Här  arbetar vi delegerat ,vilket innebär att jag och Ulla jobbar växelvis på dig. Jag röntgar, bedövar gör fyllningar mm. vilket gör att jobbet blir väldigt varierat och stimulerande. Trivs på den "lilla" mottagningen där jag lär känna Dig och alla våra fantastiska patienter. Vi är ett underbart gäng medarbetare  som gör det roligt att gå till jobbet varje dag!