Vi som jobbar här

Carolina Werneman

Tandläkare

Från början kommer jag från en liten stad i Västmanland. I juni 2013 tog jag examen från Tandvårdshögskolan i Malmö efter fem år på tandläkarlinjen. Jag arbetade mina första år som tandläkare i min lilla hemstad och de senaste åren har jag nu bott och arbetat i Stockholm.

Jag har turen att få ha världens roligaste jobb och jag älskar att vara tandläkare! Det bästa med mitt jobb är att alla patienter är unika och jag har lyxen att få träffa många trevliga människor och arbeta med duktiga och positiva kollegor varje dag. Jag ser mycket fram emot att få hjälpa dig med din mun och dina tänder. Varmt välkommen! 

Bild på tandsköterska Lisa

Lisa Lindvall

Tandsköterska

Jag tog tandsköterskeexamen 2007 i Östersund och tog sedan steget att flytta ner till Stockholm. Jag har jobbat på Riddarpraktiken sen juni 2012. Det är oftast jag som svarar när du som patient ringer till kliniken.

Jag brukar tänka att tandköterskan är för tandläkaren vad en kartläsare är för en rallyförare, föraren kan köra utan kartläsare men om det då blir den snabbaste vägen är inte säkert.

Foto på Maria tandhygienist

Maria Nyhrén Norman

Tandhygienist

Jag genomför munhälsokontroller och ger förebyggande vård och behandling som anpassas efter dig och dina önskemål. Som tandhygienist är jag specialutbildad i munnens friskvård.

Jag ger information om hur du kan göra för att få behålla en frisk mun med friska tänder och friskt tandkött. Alla som vill kan själva påverka detta genom regelbundna tandhygienistbesök. Jag erbjuder dig en lugn och välkomnande miljö med bästa tänkbara service.