Välkommen till oss på Tandläkarpraktiken i Höganäs!

 


Letar du efter en lyhörd tandläkare i Höganäs? Vi tar väl hand om dina tänder oavsett om du är gammal eller ung. Vårt mål är att du får en positiv tandläkarupplevelse och lämnar oss med ett leende.


Ge dina tänder ett långt och friskt liv. De förtjänar det med tanke på allt de gjort för dig.


Du är välkommen att bli vår patient.

Kontakt

Öppettider

Mån-Tors 07:00-19:00

Fre 07:00-13:00

Telefon: 042-340000

Mail: Fredrik.Ottermo@ptj.se

          Adam.Khatchukaev@ptj.se

Ring eller maila oss direkt om det är något du undrar över, vi hjälper dig med alla frågor gällande din tandhälsa!

Hitta hit

Götagatan 3
263 31 Höganäs

Se större karta 

Allmänna tandvårdsbidraget

Det råder fri prissättning på tandvårdsbehandlingar i Sverige. Det innebär att priserna på olika behandlingar hos våra tandvårdsmottagningar kan variera något. Men oavsett pris så har du alltid ett tandvårdsbidrag du kan nyttja.
Om du är i åldersgruppen 24-29 år eller äldre än 65 år får du ett bidrag på 600 kronor varje år. Om du är mellan 30 till 64 år så har du rätt till 300 kronor per år.
Du har pengarna tillgodo den 1 juli varje år, du kan spara dem i högst två år för betalning av tandvård. Försäkringskassan håller reda på hur mycket du har kvar.

Kontinuitet

Hos oss bygger du förtroende med en och samma tandläkare!


För att kunna känna sig trygg krävs ett ömsesidigt förtroende mellan dig som patient och oss som vårdgivare. Att regelbundet få träffa samma tandläkare gör det enklare att bygga upp ett sådant förtroende. En långsiktig relation främjar patientsäkerheten och bidrar till en ökad vårdkvalitet. Vi värdesätter kontinuitet och vill tacka alla patienter som årligen återkommer till oss och skapar långvariga relationer.

Sveriges nöjdaste patienter

85% av patienter inom tandvård som besöker Praktikertjänst är nöjda med sin vård. Vi har en unik ägarmodell där vi som utför vården också äger företaget. Strukturen borgar för hög kvalitet och service, vilket årligen bekräftas i mätningar från exempelvis SKL och Svenskt kvalitetsindex.