Personal

Vi som arbetar på Tandvården Hisinge Hus

 

Marcus Velander, tandläkare

Marcus har jobbat snart tio år som tandläkare inom både folktandvård och privattandvård och har nu tagit över efter Anders.
Som tandläkare har Marcus fokuserat mycket på patienter med tandvårdsrädsla, vilket är det han tycker är mest givande i yrket.

- Att se när mina tandvårdsrädda patienter kommer tillbaka med ett stort leende på läpparna istället för den oro de känt under många år och kanske inte vågat besöka tandvården, är en fantastisk känsla, säger Marcus. 

 

 

Henrik Svalin, tandläkare

Utbildade sig till tandläkare i Göteborg och tog examen 1994. Efter examen arbetade han på Folktandvården i Stenungsund till 1999, då han blev klinikchef i Olso. Han blev kvar där i tre år och flyttade tillbaka till Göteborg 2002 och inledde ett samarbete med kollegan Anders Jonsson i en egen mottagning på Bjurslätts torg. 2010-2011 byggde de tillsammans en helt ny klinik i Hisinge Hus på Gustaf Dalénsgatan.
Det Henrik gillar bäst med att vara tandläkare är att ställas inför både teoretiska och praktiska utmaningar, att få använda både huvud och händer. Att hjälpa tandvårdsrädda patienter att komma över sin rädsla och få dem att känna sig trygga hos tandläkaren är något han brinner särskilt för.

 

Susanne Nilsson, tandhygienist

Utbildade sig till tandhygienist 1981 i Umeå. Det hon gillar bäst med jobbet är den fina patientkontakten. Som tandhygienist träffar man många av patienterna flera gånger om året, och det ger möjlighet att bygga en närmare kontakt som Susanne verkligen uppskattar. När hon kan hjälpa en tandvårdsrädd patient att känna sig trygg, eller få en kariesaktiv eller tandlossningspatient att sköta sina tänder, blir Susanne särskilt glad och stolt. Hon är en skicklig hygienist, och när hon med hjälp av både kunnighet och egna specialknep lyckas få svårläkta tandköttsfickor att läka, då får en hon extra kick.
Susanne tycker det är roligt när hon får arbeta med estetisk tandvård. Allra roligast tycker hon att det är att få trolla bort gluggar mellan framtänderna med osynliga kompositfyllningar, resultatet blir så himla snyggt!


 

 

 

 

 

 

Karin Regndal, tandsköterska

 

Annelie Johansson, tandsköterska

 

Marie Unger, tandsköterska

 

Annette Eliasson, tandsköterska

 

 

 Carina Wertman, receptionist