Team Nordin Tandvård

Vårt mål är att ge dig varsam tandvård av högsta kvalitet, i en trygg och modern miljö.
Sture Nordin med personal ser fram mot att få hjälpa dig, efter dina behov och önskemål.
Vi månar om ditt välbefinnande och strävar efter att ditt besök hos oss ska vara en trevlig upplevelse. Med kvalificerad erfarenhet och modern utrustning utför vi all sorts tandvård. Allt från undersökning till estetisk tandreglering och implantat. Genom att kombinera de bästa materialen med den senaste tekniken kan vi ge dig det leendet du vill ha. Samtidigt som vi hjälper dig hålla din mun frisk och infektionsfri, vilket är viktigt även för resten av kroppen.
Ring oss för tidsbokning, eller om du har några funderingar. Det går även bra att skicka ett mejl (men gäller det ombokning av tid, så vill vi att du ringer oss).

"Dina tänder ligger oss varmt om hjärtat"
Webbokning Klicka här
 

Mottagnings-tider

Måndag
07:00- 16:00
Tisdag
07:00- 16:00
Onsdag
07:00- 13:00
Torsdag
07:00- 12:00
Fredag
07:00- 13:00

Lunch-stängt måndagar, tisdagar 12-13.
Fredagar jämna veckor håller mottagningen stängd.
Har du akuta besvär utanför öppettiderna, som är brådskande; Ring 1177.

Adress & Karta

Se större karta 
Team Nordin Tandvård

Nytt År och Nya möjligheter

Vad är ditt nyårslöfte? Du glömmer väl inte bort dina tänder? Att dina tänder "mår bra"är en viktig del även för att resten av kroppen ska kunna må bra!
Borsta tänderna nogrannt morgon och kväll med el-tandborste alt en vanlig mjuk tandborste, därefter behöver du komplettera med något hjälpmedel för att hålla rent mellan tänderna 1 gång/dag.
Har du det du behöver hemma för att hålla rent? Kom annars in, så hjälper vi till med vad som kan passa jbra ust för dig.
Välkommen in!