Om oss

Telge Rehab är en verksamhet inom Praktikertjänst AB. Vårt mål är att återställa funktion reducera värk eller smärta och öka din livskvalitet.

På mottagningen arbetar sjukgymnaster, arbetsterapeuter, kiropraktorer och dietist tillsammans för att ge dig bästa möjliga undersökning, behandling och rehabilitering.
Telge Rehab har under det gångna året vuxit och vi är nu Södertäljes största rehabmottagning Telge Rehab är en verksamhet i Praktikertjänst AB. Vi har vårdavtal med Stockholms läns landsting vilket betyder att du betalar sedvanlig patientavgift och att frikort gäller. Fritt vårdval betyder att du som patient har rätt att välja din vårdgivare, länets alla invånare har möjlighet att söka sig till kliniken.

Nu finns specialistcenter Scandinavia hos Telge Rehab. 

Specialistcenter är en klinik med ortopedisk inriktning och landstingsavtal. Huvudkliniken är placerad i Eskilstuna där alla operationer sker. Vi utför framför allt artosskopisk kirurgi(titthållskirurgi i axlar, knän, höfter och fotleder), avancerad och lättare fotkirurgi, ryggkirurgi och behandlar idrottskador.

Anvarig för mottagningen i Södertälje  är ortopedspecialist Göran Ohlén, med lång erfarenhet inom artroskopisk kirurgi och idrottsrelaterade problem.

Kontakt

Din vårdcentral kan skriva remiss till oss eller du kan själv skriva en "egenremiss" som vi sedan bedömer.  Remissen kan du hämta på Specialistcenter Scandinavias hemsida www.specialistcenter.nu  eller i pappersformat på Telge Rehab. 

Besöksadress i Södertälje
Telge Rehab, Sydpoolen
Östra Kanalgatan 2 152 71 Södertälje
Specialistcenter 020-404025