Telge SPA

Läs mer om TelgeSpa här

www.telgespa.se/

Ansvarig för SPA verskamheten är Ing-Marie Svensson, du når henne på följande nummer
070-6809428 eller på mail telge.spa@gmail.com

 Följ denna länk för att boka det alternativ du väljer.

Boka tid 

 Anti gravity tredmill

Svensk Klassisk Massage

30 min 300 kr / 60 min 500 kr

Den välkända helkroppsmassagen som hjälper spända muskler att slappna av. Massage har även en lugnande effekt på nervsystemet, kroppens må-bra hormon oxytocin ökar och höjer det allmänna välbefinnandet samtidigt som stresshormoner minskar. Vi fokuserar på de områden som du önskar och arbetar med det tryck som passar dig. Efter behandlingen känner du dig avslappnad och mjuk i kroppen.

Ayurvedisk massage

Traditionellt inom ayurveda används de olika massageteknikerna som del av ett behandlingsupplägg, med syfte att rena och balansera kropp och psyke. I väst är den ayurvediska massagen känd för att vara skön och avslappnande och har därför plockats upp som SPA-behandlingar på många håll.

Nedan följer en beskrivning av dem ayurvediska massagetekniker vi erbjuder.

Abyanga är en klassisk ayurvedisk massage som lugnar ner nervsystemet. Den mjukar upp stela muskler och leder, ger djup avslappning och ökat välbefinnande. Varm sesamolja används, sesamolja hjälper kroppen att rensa ut slaggprodukter. Hela kroppen masseras, inkl huvud, ansikte, händer och fötter. En behandling tar 60 minuter, 650 kr eller 90 minuter 950kr.

Vishesh är en kraftfullare och mer stimulerande helkroppsmassage. Hårdare tryck gör att muskelspänningar bearbetas effektivare. En behandling tar 60 minuter.

Ayurvedisk torrmassage/Garshan piggar upp, stimulerar fettförbränning och hjälper kroppen att rensa ut slaggprodukter. Massagen sker med råsidenvantar. För bästa resultat kombineras garshan med abyanga eller vishesh. En behandling tar 60 minuter

Marmabehandling är en subtil, djupgående och avslappnande behandling. Den lugnar sinnet och öppnar många gånger porten till det undermedvetna. Marmapunkter är ayurvedans motsvarighet till akupunkturpunkter – energipunkter som balanserar energiflödet i kroppen. Marmapunkterna stimuleras med lätt beröring. En behandling tar 60 min. Kombineras med fördel med en abyanga.

Mejla oss för bokning av behandlingarna

 Lakshmi Gemstone Face Treatment 

60 min, 650 kr  boka  /  90 min, 950 kr 

Lakshmis klassiska ansiktsbehandling där vi arbetar utifrån de ayurvediska doshorna Vata, Pitta och Kapha och din huds specifika behov. I behandlingen ingår rengöring, peeling, ångbad och portömning. Massage med ekologiskt oljeserum, närande krämmask samt dagvård. I 90 min-behandlingen ingår längre massage samt handmassage i masken.

Lakshmi Iris Sensitive Herbal Face Treatment     

60 min 650 kr

Denna effektiva specialbehandling verkar som ett lugnande balsam för den hyperkänsliga pitta-pitta huden som besväras av allergier, rodnader (rocacea), ytliga blodkärl, hettande hud mm. Torr stramande hud blir mjuk och smidig och irritationer lindras.

Lakshmi Netra Eye Lifting Treatment       

30 min, 350 kr    

 Lakshmis exklusiva ögonbehandling stärker den tunna vävnaden runt ögonen och har en omedelbar uppstramande effekt. Huden blir synbart mjukare, mer spänstig och elastisk. Påsar och mörka ringar under ögonen reduceras markant vid regelbundna behandlingar och hembehandling med Lakshmis ögonprodukter. 

 Fransar & Bryn

Färgning av fransar och bryn inkl. plock   30 min, 250 kr  
Färgning fransar eller bryn inkl. plock   20 min, 150 kr  
Brynplockning   15 min, 75 kr  

Hudkonsultation       

30 min, 250 kr  

Huden är en spegel av hur kroppen mår på insidan och hur den tas om hand på utsidan. Genom en grundlig diagnostik av huden kommer vi fram till vilka produkter och behandlingar som bäst passar dig.  

Vid köp av produkter för minst 700 kr är konsultationen kostnadsfri.  

Vaxning

Vi använder honungsvax som är mycket skonsamt för huden.

Hela ben inkl. bikinilinje 695 kr

Hela ben 595 kr

Halva ben inkl. bikinilinje 495 kr

Halva ben 395 kr

Rygg hel 595 kr

Rygg del 450 kr

Bröst hel 595 kr

Bröst del 450 kr

Bikinilinje 350 kr

Hela armar 375 kr

Axiller (armhålor) 350 kr

Överläpp och haka 275 kr

Överläpp eller haka 150 kr

Boka tid