Välkommen till Ultuna vårdcentral!

Vi har öppet alla helgfria vardagar året runt. Boka ditt besök genom att använda 1177 Vårdguidens e-tjanster 1177.se >>

Du kan även ringa vår telefonrådgivning, 018-700 89 00.

MED ANLEDNING AV CORONALÄGET - SE INFORMATION NEDAN!

Region Uppsala startar 17/6  bred provtagning för Corona infektion med provtagning för alla som har pågående symtom - detta sker centraliserat och bokas direkt via 1177, läs mer här.

Provtagning med antikroppstest (för att se om man har haft en Coronainfektion) startar 24/6 - detta sker på respektive vårdcentral. Boka tid för antikroppsprovtagning hos oss direkt via 1177

Du kan även ringa vår telefonrådgivning, 018-700 89 00. Vi kommer att ha provtagningstider ca 1 dag /vecka, ej dagligen. 

 

Välkommen!
Sofia Lavén, Heidi Lindbäck, Karin Salomonsson Wohlin & Sofie Sandberg
Distriktsläkare & Verksamhetsansvariga

MED ANLEDNING AV CORONALÄGET -

- Region Uppsala startar 17/6 bred provtagning för Corona infektion med provtagning för alla som har pågående symtom - detta bokas direkt via 1177, läs mer här.


- Provtagning med antikroppstest (för att se om man har haft en Coronainfektion) startar 24/6 - detta sker på respektive vårdcentral. Boka tid för antikroppsprovtagning hos oss direkt via 1177. Du kan även ringa vår telefonrådgivning, 018-700 89 00. Vi kommer att ha provtagningstider ca 1 dag /vecka, ej dagligen.

- Vi är måna om våra patienter och våra medarbetare och följer noggrant aktuella riktlinjer.


- Vi erbjuder endast bokade tider för lättakuten för att förhindra smittspridning, ingen drop-in. Ring oss för att boka besök. Vi har ett yttre luftvägsrum med separat ingång där vi vid behov kan bedöma dig med luftvägsinfektion - men bedömer i första hand per telefon eller videobesök.


- Provtagningen har öppet som vanligt 7.45-9.30 för dig med beställd/planerad provtagning. Vi ber dig att stanna hemma om du har luftvägssymtom.


- Vi ber dig att lämna återbud till planerade besök om du har luftvägssymtom. Om du vill boka om till videobesök så går det bra. VIDEOBESÖKS INSTRUKTION 


- Vi vill påminna om möjligheten att boka videobesök. VIDEOBESÖKS INSTRUKTION


- Vid behov kan vi göra hembesök hos våra äldsta patienter.