Fysioterapeut/Sjukgymnast

Bättre vård för bättre liv.
På Vårdcentralen Stadsfjärden vill vi skapa morgondagens primärvård redan idag. Som fysioterapeut arbetar du både självständigt, i nära samarbete med fyra fysioterapeutkollegor och i samarbete med övriga professioner på vårdcentralen.

Vårdcentralen Stadsfjärden är en populär vårdcentral med cirka 17 000 listade patienter. Vi är cirka 70 personer i olika proffessioner på vårdcentralen. I sjukgymnastgruppen ingår fem fysioterapeuter/sjukgymnaster.

Vi är måna om våra patienter som vi vill ska få bästa möjliga bemötande och vård. Tillsammans jobbar vi hela tiden för att bli lite bättre. Våra delägare deltar aktivt i vården och det är därför nära till besluten.

Arbetsuppgifter
Hos oss kommer du att arbeta med bedömning, behandling och rehabilitering av patienter med sjukdomar och skador i rörelse- och stödjeorganen, men även med andra diagnoser såsom neurologiska tillstånd och psykosomatiska besvär. Som fysioterapeut hos oss arbetar du både med mottagningsverksamhet, individuell behandling, patientutbildning och gruppbehandling. Samarbete med övriga yrkeskategorier är en naturlig del av arbetet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Tidigare erfarenhet inom primärvård är meriterande, liksom utbildning inom OMI, OMT, akupunktur, artrosskola, astma/KOL och smärta.

Personliga egenskaper
Vi välkomnar dig som har ett genuint intresse för att hjälpa människor och som alltid arbetar med patienten i fokus. Du är trygg i din yrkesroll och är en positiv kollega som bidrar till vårt goda arbetsklimat. Vidare har du god samarbetsförmåga och initiativförmåga. Eftersom vi är måna om att hitta en kollega som passar in i vårt team kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering.

Övrig information och Ansökan
Urval till intervju bland de sökande sker fortlöpande, så du är välkommen med din ansökan redan idag.
Tjänsten är ett vikariat till och med 2020-08-31 på grund av föräldraledighet.

Information om tjänsten lämnas via Åsa Sonesson, tfn 0155-245221.
Sista ansökningsdag 2019-01-31 och ansökan skickas via e-post till asa.sonesson@ptj.se