Nu har vi startat Stockholms fräschaste vårdcentral!

 

COVID-VACCIN!

Uppdatering 2021-03-02: Vi är i princip klara med vaccinering av patienter i hemsjukvård. Vi har patienter som erhåller hemtjänst (som samtidigt har försvårande omständighet) som är nästa att få detta. Samt brukare på ett LSS-boende. Det är såväl Pfizer som AstraZeneca som står för vaccindoserna just nu, men Moderna ska även anlända till mottagningen. Vi kommer sedan själva att kontakta patienter som är listade hos oss och är över 80 år för att erhålla vaccin - än så länge är inte AstraZeneca tillåtet för denna grupp. I ett nästa skede är det patienter 65+, dessa har vi också tänkt att preliminärt ringa in för vaccination. Allmänheten i FAS 4 kommer att bli vaccinerad på några av de privata vaccinationsmottagningarna/stationerna i Stockholm när det blir dags. Om det blir aktuellt att vi även kommer vara en del av detta så kommer den informationen när det blir dags. Vi sparar inte en enda dos, allt förbrukas i princip samma dag som det anländer. Det betyder rimligtvis också att vi inte slänger någon dos heller.

   

 

Kom ihåg att du alltid kan, oavsett var i landet du bor, komma i kontakt med oss via Mitt PTJ - chatt eller videokonsultation. Länk till  detta ovan!

 

Vi slog upp portarna 15 juni 2020 och responsen har varit fantastisk. Vi kan nu bjuda på en fantastisk och fräsch yta i helt nya lokaler, anpassad för alla, på gatuplan. Vi är belägna i vackra och historiska Vasastan där vi heter Vasastans Vårdcentral. Vi befinner oss i hörnan av Kungstensgatan/Upplandsgatan, på Kungstensgatan 57.

OBS!

Region Stockholm har beslutat att uteblivna besök (ej avbokat inom 24 h) på vårdcentralen fysiskt eller digitalt från och med 1 september 2020 ska faktureras med 400 kr. Detta gäller oavsett om det rör sig om en vuxen eller ett barn. Anledningen är det stora antal uteblivna besök i regionen vilket i förlängningen är något som alla patienter blir lidande av.