Medarbetare

Annika Åhsberg 2

Annika Åhsberg

Tandläkare

Jag, Annika Åhsberg, bestämde mig för att bli tandläkare redan som 12-åring.
Efter studierna på Odontologen i Göteborg, med examen 1989, arbetade jag två år på 
Folktandvården i Kronobergs Landsting, men har därefter arbetat privat inom 
Praktikertjänstkoncernen, varav i Helsingborg sedan 1995.

Mathilda Qvarnström 2

Mathilda Qvarnström

Tandläkare

Jag älskar att få arbeta både praktiskt och med människor. Jag drivs av att få skapa något som är vackert och som ger glädje. Mitt hjärta slår lite extra för de som är rädda för att gå till tandläkaren och möjligheten att få hjälpa dem att klara av det de inte trodde vara möjligt. Mitt specialintresse är att ersätta förlorade tänder med Implanat. Jag gör guidad kirurgi som innebär att jag får kombinera min kärlek för kirugi med min kärlek för teknik och datorer. Utbildad på Malmö Tandläkarhögskola och färdig 2014. 

Anna Lundgren Olofsson

Anna Olofsson Lundgren

Tandhygenist

”Något av det bästa med mitt yrke är att dagligen få träffa så många olika människor och få bidra till bättre munhälsa och livskvalitet.

Tidigare har jag arbetat inom butik och service, både i Sverige och Danmark, och talar därför även flytande danska”

Nathalie Månsson

Tandsköterska

 ”Jag bodde efter gymnasiet några år i soliga Los Angeles, och arbetade sedan till sjöss men kände att det behövdes en mer stabil grund att stå på. Började studera till tandsköterska och insåg snabbt att det var rätt för mig.

Idag är jag jätteglad och tacksam över mitt yrkesval, och jag älskar mitt arbete och mina kollegor på kliniken.”

Sandra Morris

Tandsköterska

 ”Innan jag tog min tandsköterskeexamen 2015 arbetade jag flera år i hotellbranschen.

Tandsköterskeyrket är för mig väldigt givande. Jag älskar vården och servicen jag får ge, och alla människor jag möter varje dag. Är stolt över vår klinik och har förmånen att arbeta med professionella, kunniga och glada kollegor som liksom jag älskar sitt yrke.”

Emily Terzic

Tandsköterska

”Jag är stolt tandsköterska med frisörutbildning i bagaget. Har jobbat mycket inom försäljning och service innan jag bytte yrke. Jag älskar mitt jobb som tandsköterska. Det blir många hjärtliga skratt i vårt team och med våra patienter, en go’ stämning helt enkelt.”