Välkommen!

Välkommen!

Vi är Athena tandklinik, en modern klinik i centrala Gävle. Vi erbjuder all form av tandvårdsbehandling och har specialister inom protetik, parodontologi samt käkirurgi knutna till vår mottagning. Vår målsättning är att du ska känna dig väl omhändertagen och trygg hos oss. Vi vill att tand- och munhälsan hos alla våra patienter ska bli märkbart bättre.

Bli patient

Våra behandlingar

AdobeStock_246187853.jpeg

Våra behandlingar

Vi utför allt inom modern tandvård och har specialister inom protetik, parodontologi samt käkirurgi knutna till vår mottagning. Vi kan exempelvis erbjuda digital avtryckstagning med 3shape/Trios, tandreglering med Invisalign/Clear correct, tandblekning och snarkskenor.

Prislista

Prislista

Vad kostar de olika behandlingarna hos oss? Tryck på knappen nedan så kommer du till vår prislista.

Till vår prislista

Våra behandlingar utfällbar lista

Undersökning

Vi tittar på dina tänder samt omkringgivande vävnader, vi tar röntgen och undersöker. Undersökning hos tandläkare och hygienist är i grunden desamma och mindre mängd tandsten hinner vi ta bort. Efter undersökningen får du en terapiplan och en kostnadsberäkning.

AdobeStock_264395936.jpeg

Förebyggande tandvård

Lagningar

Vi lagar med kompositer, en slags plast. Båda tandläkarna är certifierade BioClear användare, en ny teknik som är mer vävnadsbevarande och förenklar egenvården.

AdobeStock_7845859.jpeg

Osynlig tandställning

Implantat

Med många års erfarenhet har vi samlat på oss mycket kunskap om olika implantatsystem och har möjlighet att hantera de flesta. Vi har en käkkirurg som kommer till oss och opererar, så du kan få hela din behandling på plats.

Med erfarenheten kommer också kunskapen om hur viktigt det är med förebyggande vård både innan och efter du får implantat. Därför lägger vi mycket stor vikt vid hygienbehandlingar hos våra patienter.

Redigerad expo Tandvård Exklusivt.jpg

Kronor och broar

Kontaktfält utfyllnad

Tillsammans genom pandemin


Tillsammans genom pandemin

Under ett år har Praktikertjänst filmat, intervjuat och dokumenterat arbetet under pandemin ute på mottagningarna och kontoret. Syftet med filmen är att lyfta medarbetarnas insatser och skildra en annorlunda vardag. Filmen tar avstamp i april 2020 och visar händelseförloppet fram till inledningen av vaccinationsprogrammet våren 2021.

Läs mer