Estetiskt Tandvård

Vi är en certifierad klinik av Inman Aligner. Om du har trångt mellan framtänderna är detta den perfekta hjälpen. Ung eller äldre spelar ingen roll - de flesta fall är färdiga inom 6-16 veckor!        

Vi är även certifierade användare av Invisalign Go - den osynliga tandställningen som rätar ut framtänder till vackra leenden.

Kontakta oss så berättar vi mer!                                                                                                               

Invisalign Go

Vi är även certifierade användare av Invisalign Go. Den osynliga tandställningen som rätar ut framtänder till vackra leenden!

 

Före- och efterbild

 

 


Inman Aligner

 

Hur går det till?

Du bokar in ett konsultationsbesök hos Pia, som gör en bedömning av bettfelet och som också säkerställer att tänder och tandkött är friskt.

På konsultationsbesöket mäter vi dina tänder och lägger in mätvärdena i ett dataprogram. Där får vi veta om just ditt bettfel går att korrigera med Inman Aligner. 

Vi tar då avtryck av dina tänder som vi skickar till ett certifierat tandtekniskt laboratorium för digital framställning av Inman Aligner. 

Efter ca 2-3 veckor är din Inman Aligner klar att börja användas. Du bör använda den ca 20 timmar/dygn, ju fler timmar desto fortare går det att räta upp dina framtänder. Återbesöken är på 2-3 veckors intervaller för att justera förändringarna.

Pris

Första konsultationsbesöket kostar 1200 kr. Inman Aligner behandlingen kostar 24500 kr/per käke inklusive moms. I priset ingår Inman Aligner, alla kontroller och justeringar samt retainer (eftertandställning) och en Essixskena. Sedan januari 2015 är estetiks tandvård momsbelagd enligt Skatteverket.

Före- och efterbild