Om oss

Att förmedla en spakänsla är viktigt för oss. Du som patient ska känna dig avslappnad, lugn och rofylld under din behandling. Den tandvård du får ska vara värd att satsa tid och pengar på - den ska ha ett varaktigt värde.


Tandläkare Pia Strandberg
Jag har jobbat som tandläkare i mer än 20 år och har behandlat både vuxna, ungdomar och barn under dessa år. Mitt motto är att lyssna på dig och ge dig delaktighet i din behandling så att du känner dig trygg i vår rofyllda miljö. Jag är uppvuxen på Västkusten och har med mig den känslan in i våra behandlingsrum som vi nu har döpt till namn på Öar i Bohuslän!

Kom in så får du se!

 

Tandläkare Joakim Lundberg
Jag kommer urprungligen från Piteå. Har jobbat i både Örebro och Umeå efter min utbildning vid Tandläkarhögskolan. Är en hejare på innebandy. Vi ses!

 

Tandhygienist Felicia Olsson
Jag arbetar som legitimerad Tandhygienist. Kommer ursprungligen från vackra Lycksele, och flyttade till Umeå för studierna.Här trivs jag och uppskattar mötena med alla människor!

 


Tandhygienist Adéla Hansen
Jag finns här för dig som legitimerad Tandhygienist och är uppvuxen i lilla staden Örnsköldsvik. Viktigaste målen för mig är att göra dig nöjd och tillsammans nå dina mål!
Jag älskar att resa, men mest av allt älskar jag mat.