Välkommen till Bohuspraktiken

Läs gällande nya Coronaviruset på Folkhälsomyndighetens hemsida


Du som har varit i ett område med pågående smittsprid-ning under de senaste 14 dagarna:
Om du får luftvägssymtom som hosta, andningssvårigheter eller feber – ring 1177 eller oss på Bohuspraktiken för sjukvårdsrådgivning.


Sedan december 2019 sprids i Kina ett nytt coronavirus som fått namnet 2019-nCoV. De allra flesta blir lindrigt sjuka med luftvägssymtom som går över av sig själva, men vissa drabbas av allvarligare sjukdom som lungin-flammation. Viruset överförs genom kontakt med en sjuk person eller när denna hostar eller nyser, så kallad dropp-smitta. Du har en ökad risk för smitta om du har varit i ett område med smittspridning eller varit i nära kontakt med någon som är smittad med det nya coronaviruset.


---------------

Patientinformation


Praktikertjänst har ansökt om förtida upphörande av Bohuspraktikens vårdavtal. Läs mer här


---------------


LÄTTAKUTEN- VARJE MÅNDAG & TORSDAG 8.00-11.00


Våra läkare, sjuksköterskor, fysioterapeuter och psykologer samarbetar för att hjälpa dig med akuta besvär som varat i mindre än två veckor. Vi finns här för dig varje helgfri måndag och torsdag kl 8.00-11.00. Här söker du för akuta besvär som varat i mindre än två veckor:

- Infektion/Feber
- Urinvägsbesvär
- Akut smärta (rygg, axlar eller annan del av rörelseapparaten)
- Akut buksmärta
- Nytillkomna sår- och fallskador
- Akuta allergibesvär
- Stress
- Sömn
- Ögon- och öronbesvär

På lättakuten kan du inte söka för receptförnyelser, intyg, sjukskrivning, eller långvariga besvär. Boka istället en tid via telefon så hjälper vi dig.

Boka tid
 

Telefonbokning

Observera att Du endast kan boka tid till vårdcentralen via telefonbokning!
Ring våra sjuksköterskor på telefon 031-979540 för bedömning. De bokar tid till dig samma dag eller senare. Detta för att du som patient skall få ökad möjlighet att träffa den läkare som du besökt tidigare.

 

Öppettider

Måndag
08:00-17:00
Tisdag
08:00-17:00
Onsdag
08:00-17:00
Torsdag
08:00-17:00
Fredag
08:00-17:00

Karta

Göteborgsvägen 219, Bohus Centrum,
445 37 Bohus

Se större karta 

Vi är en miljöcertifierad vårdcentral

Vi är miljöcertifierade enligt ISO 14001:2015.

Detta innebär att vi har ett strukturerat miljöarbete med tydliga mål- och uppföljningar. Resultatet blir en minskad belastning på miljön genom bl a klok läkemedelsförskrivning, utfasning av farliga kemikalier och en hållbar resursanvändning.