Omväxlande SSK-uppdrag på BVC & VC

 Bohuspraktiken är en vårdcentral i Bohus centrum med cirka 5700 listade patienter. Vårdcentralens fokus ligger på hög tillgänglighet, kontinuitet och gott bemötande. Efter snart 10 år i vårdens tjänst står vi nu inför en förnyelseprocess och vill utveckla verksamheten tillsammans mot nya idéer.

Du blir en del av vår varma arbetsgrupp som utöver Dig består av två distriktsläkare, ST- och AT-läkare, våra sjuk- och distriktssköterskor, tre teamsekreterare samt två psykologer.

Bohus centrum ligger i södra Ale med närhet till Göteborg. Smidiga kommunikationer med bl.a. pendeltåg tar dig till Göteborg C på endast 13 min!

Arbetsuppgifter
Du kommer i första hand vara placerad på vår barnavårdscentral - där arbetar du tillsammans med ytterligare en distriktssköterska samt BVC-läkare med sedvanliga uppgifter som hör BVC till. I uppdraget ingår bland annat mottagningsarbete, telefonrådgivning, vaccinationer, hembesök, föräldragrupper och övrigt förebyggande arbete enligt barnhälsovårdens basprogram.

I tjänsten finns det även utrymme för dig att ingå i teamet på övriga vårdcentralen.
Där deltar du i det dagliga arbetet som distriktssköterska med bl.a. mottagningsarbete, telefonrådgivning och andra vanligt förekommande uppgifter som faller under distriktssköterskans ansvarsområden på en vårdcentral.

Uppdraget är därför högst lämpligt för dig som söker variation och uppskattar att växla din breda DSK-kompetens för att kunna arbeta mot patienter i hela spektrat.
Vi startar under 2019 upp ett projekt som satsar på att skapa trygghet och förebygga psykisk ohälsa bland småbarns/nyblivna föräldrar. Möjligheter att sitta i planeringsgruppen för detta arbete finns också.

Övrig information
Tjänsten är ett vikariat men med möjlighet till förlängning och därefter troligt anställning. Intervjuer sker löpande, vänta därför inte för länge med Din ansökan!

Kvalifikationer
Vi söker dig som är en legitimerad sjuksköterska med distriktssköterskeexamen. Vi ser gärna att du har arbetat med BVC innan eller har motsvarande tidigare erfarenhet av att arbeta mot barn och nyblivna föräldrar men det är inget krav. Därutöver är tidigare vårdcentralsarbete inget krav men högst meriterande och en klar fördel för såväl Dig som för oss.

Personliga egenskaper
Du är kommunikativ och trygg i ditt möte med patienten, föräldrar och dina kollegor. Vi ser gärna att du är engagerad och gillar att engagera andra. Du fungerar i team och besitter förmågan att ställa om från en situation från en annan i en levande arbetsmiljö. Vi håller god ton mot varandra och vill vara en tillmötesgående och prestigelös arbetsgrupp för varandra och våra patienter.

Till dina främsta egenskaper hör:
- förmåga att att arbeta i team
- förmåga att prioritera
- god problemlösningsförmåga
- förmåga att arbeta effektivt

Arbetslivserfarenhet
Distriktssköterska: erfarenhet efterfrågas

Om lön
Individuell lönesättning

Om anställningsvillkor
40 timmar per vecka. Tillträde: Enligt överenskommelse.
Allmän visstidsanställning. Varaktighet: minst 8 månader.

Kontaktinformation
Kontaktpersoner
Emilie Nyman Jacoby
emilie.nyman@ptj.se

Länk till annonsen på arbetsförmedlingen:
https://www.arbetsformedlingen.se/For-arbetssokande/Hitta-jobb/Platsbanken/annonser/8202280