Information till dig som är listad på Bohuspraktiken

Västra Götalandsregionen har godkänt Praktikertjänsts ansökan om förtida utträde ur kontrakt att driva Bohuspraktiken inom vårdval vårdcentral. Bakgrunden till ansökan om förtida utträde är att Bohuspraktiken under lång tid haft svårigheter att rekrytera läkare och specialistsjuksköterskor.

Bohuspraktiken stänger därför den 30 april 2020.

Praktikertjänst för en dialog med Västra Götalandsregionen om avvecklingen och alla patienter kommer att hållas informerade.

Vad händer nu?

webbplatsen 1177.se finns information om vårdval vårdcentral och hur du gör för att lista dig eller barn som du är vårdnadshavare för på en vårdcentral.

  • Du väljer själv vilken vårdcentral som du eller barnet ska listas på. Nedan får du information om hur du kan lista dig på annan vårdcentral:
  • Du listar dig eller barnet snabbast genom att använda 1177 Vårdguidens e-tjänster. Logga in på 1177.se med Mobilt bankID och gör ditt val.
  • Du kan även fylla i en listningsblankett som finns på www.1177.se och därefter skicka till den vårdcentral du vill lista dig eller barnet på.
  • Det går också bra att kontakta/besöka valfri vårdcentral direkt för information om hur man listar sig där.

Om du inte aktivt väljer annan vårdcentral flyttas du och barnet automatiskt över till den vårdcentral som ligger geografiskt närmast din folkbokföringsadress.

Praktikertjänst och alla medarbetare på Bohuspraktiken vill tacka för tiden du varit patient på Bohuspraktiken.

För ytterligare information, kontakta gärna:

Kenneth Jacobsson,
Chefläkare, Praktikertjänst
E-post: kenneth.jacobsson@ptj.se
Telefon: 010-128 00 00