Vårt utbud

Vi erbjuder ett brett utbud av tandvård med allt från implantat till estetik. Vårt fokus är alltid dig som patient och att du får bästa möjliga upplevelse hos oss. Välkommen!

På kliniken utför vi all form av konventionell allmäntandvård, innefattande även implantatbehandlingar. Vi har mångårig erfarenhet av barntandvård, och har därför möjlighet att erbjuda all sorts tandvård till hela familjen på samma ställe och hos samma tandläkare. Vi tar gärna emot tandvårdsrädda patienter. Vi utför även behandlingar som inriktar sig enbart på estetiska problemställningar, såsom helkeramiska skalfasader och tandblekningar. I teamet finns även en tandhygienist med stor erfarenhet av förebyggande vård och behandling av tandlossning. För större, avancerade behandlingar konsulteras specialister, vilka delvis utför sin behandling på plats hos oss.

Grundtanken i all behandling är hälsa, individanpassad tandvård av hög kvalitet, estetik och empati med patienten. Behandlingarna utförs i delegerad teamtandvård, vilket innebär att vissa moment, såsom till exempel avtryckstagningar, röntgen och även viss bedövning, kan komma att utföras av våra tandsköterskor. Detta medför naturligtvis även att det är viktigt för oss att samtlig personal erhåller kompetensutveckling och utbildning, för att hålla sig uppdaterade inom modern tandvård.