Allmän information

Vänligen observera att vi inte har drop-in till läkare eller annan legitimerad personal utan alla besök är tidsbokade. Om du är i behov av vård ta kontakt via vår rådgivningstelefon eller vår digitala mottagning. Drop-in provtagning är öppen mån-tors 07.30-08.30.

Du som har remiss eller ordination på provtagning från oss kan nu boka tid för provtagning via 1177. 

 Lista dig hos oss?

Det enklaste sättet är att logga in på 1177.se via länken nedan och göra ett byte där alternativt att fylla i en pappersblankett (länk nedan) och lämna i vita postlådan i väntrummet eller i receptionen. 

Välja vårdcentral i Skåne

 valblankett_vardcentral.pdf

SMS-påminnelse!

För att du som patient ska kunna få den här tjänsten behöver vi ha ditt samtycke och aktuellt mobilnummer, du kan meddela oss detta via Dina sidor på 1177.se, fylla i en blankett när du är på vårdcentralen eller ringa till vår tidbokning.

OBS!
Har du fått en tid INOM 24 timmar så skickas INGEN SMS-påminnelse till dig, påminnelse skickas enbart för tider som gäller längre fram än 24 timmar.

Det är viktigt att du meddelar oss om du byter mobilnummer så att vi har det aktuella numret.

Om SMS:et av någon anledning inte kommer fram till din mobil gäller trots det din bokade tid. Utebliven SMS-avisering är ingen giltig orsak till att inte betala för ett uteblivet besök.

Journalutskrifter

Vi kan hjälpa till med journalutskrifter för besök hos oss på brahehälsan i Löberöd.

För besök på andra vårdinrättningar i Skåne hänvisar vi till journal- och arkivservice. Information om hur du går till väga finner du här Journaltjänster

Kostnad om du vill ha din journal utskriven och hemskickad;
De första 9 sidorna är gratis. Om din beställning överstiger 10 sidor utgår en avgift på 50 kronor + 2 kronor per sida därutöver + portokostnad.

 

Fotografering och filmning i vården
För att skydda våra patienters integritet är det inte tillåtet att fotografera, filma eller spela in samtal i våra lokaler utan verksamhetschefens tillstånd.

 

TÄNK PÅ VÅRA ALLERGIKER
Undvik använda starka dofter såsom parfym och rakvatten.