Om oss

Förutsättningarna för vad som krävs för en god munhälsa varierar från person till person och därför är det individuella omhändertagandet mycket viktigt. Hos oss på Centrumtandläkarna prioriterar vi varje enskild patients behov och önskemål.

Det är viktigt att alla, oavsett situation, känner sig väl bemötta under behandlingen och nöjda med resultatet efter den. Centrumtandläkarna är en modern privatpraktik med trivsam miljö, belägen i Sollentuna Centrum alldeles intill järnvägsstationen och busshållplatserna. Praktiken är en del av Praktikertjänst.

Hos oss finns en allmäntandläkare, en tandsköterska och en tandhygienist. Vi som arbetar här, trivs tillsammans och gör vårt bästa för att även du ska må bra hos oss, vare sig du besöker oss för första gången, eller är patient hos oss sedan tidigare. Centrumtandläkarna är även medlem i Tandläkarförbundet.

Välkommen!

Vi som arbetar på Centrumtandläkarna

Vi som arbetar här har mångårig erfarenhet inom våra respektive områden vilket borgar för att du som patient ska kunna känna dig trygg med den behandling som du får hos oss. Vi behandlar både barn och vuxna. Anmäl dig i receptionen och slå dig ner i vårt väntrum och vila benen en stund eller läs en tidning innan ditt besök.

Tandläkare Catharina Brundin

Vi har även ett gott samarbete med specialister som hjälper oss med implantatbehandling, kirurgi, paradontologi och endodonti.