Aktuellt

Nu har du chansen att köpa Braun Oral-B TriZone 5000 med smartGuide för endast 895 kr hos oss.

Fördelar:

  • multi-dimensionell, trippelverkande djuprengöringsteknologi – 40 000 pulseringar och 8 800 svep per minut.
  • Överlägsen rengöring med 5 anpassade borstningslägen: daglig rengöring, mjuk, polering, massage och djup rengöring.
  • Ger utmärkt plackborttagning med triple action-djuprengöringsteknologi som avlägsnar upp till 100% mer plack än en vanlig manuell tandborste, även mellan tänderna.
  • Separat, trådlös SmartGuide hjälper dig att maximera borstningsresultatet med feedback direkt, inklusive var du ska borsta och hur länge samt larm om du borstar för hårt.
  • En två-minuter-timer med 30-sekunders intervall hjälper till att guida dig genom alla fyra kvadranterna i munnen, och gör det lättare att veta hur länge du har borstat.
  • Brauns bästa batteri; håller i upp till 10 dagar när du borstar 2 minuter, två gånger per dag.
  • Kompatibel med alla borsthuvud, utom Sonic.

Du sparar mer än 40%!
(Cirkapris i handeln är 1 590 kr)

Kom upp till oss och köp den redan idag – erbjudandet gäller bara så långt lagret räcker! Välkommen!

***

Du vet väl att vi säljer utvalda tandvårdsprodukter av hög kvalitet till bra priser?

På vår mottagning har vi en butik i miniformat där vi säljer utvalda produkter som vi vet gör stor skillnad och hjälper dig att vårda och skydda dina tänder. Och att vi säljer dem till lite förmånligare priser är ju bara ytterligare en fördel, eller hur...

Hos oss får du dessutom kvalificerade svar på dina frågor och goda råd utifrån dina behov.

Du är alltid välkommen att köpa det du behöver hos oss, antingen det är i samband med att du har en tid här eller om du bara vill passa på när du är på stan i andra ärenden.

***

Ny rapport visar på bra resultat:
"Praktikertjänsts tandvårdspatienter fortfarande mest nöjda"

"För femte året i rad visar Svenskt Kvalitetsindex (SKI) att de patienter som besöker tandvårdsmottagningar inom Praktikertjänst är de som är mest nöjda med sin vård.
Tandvård ligger liksom tidigare år i topp när det gäller kundnöjdhet i SKI:s mätningar, med en siffra på 81,7 på en skala från 1-100. Återigen toppar Praktikertjänst nöjdhetsindexet med 87,3."

Så här ser betygsskalan
för kundnöjdhet ut:
0–60 Missnöjda kunder
60–75 Nöjda
75–100 Mycket nöjda

Vi på Centrumtandläkarna, som är en mottagning inom Praktikertjänst, gläder oss naturligtvis åt det fina resultatet. Det är också ett kvitto på att våra kontinuerliga investeringar i ny teknik och kompetensutveckling, tillsammans med vårt fokus på service med kunden i centrum, skapar nöjda kunder som upplever att de får tandvård av hög kvalitet. Det är väldigt roligt och det sporrar oss att bli ännu bättre!