Gynekologisk mottagning

Vi utför barnlöshetsutredningar/ behandling och distansstimulering vid IVF (offentlig och privat) . Vi är också specialinriktade på gynekologiska rädslor, smärtor och sexuella problem.

På Charlottamottagningens gynekologiska mottagning träffar du gynekolog Charlotta Wållgren,  gynekolog Louise Bowman och undersköterska AnnCatrin Hagelin.

 Vi arbetar med kvinnosjukdomar det vill säga utredning, eventuell behandling och uppföljning av till exempel klimakteriebesvär, inkontinens, blödningsrubbningar, cellförändringar, framfall, preventivmedelsproblematik, med mera. Vi har ett nära samarbete med Kvinnokliniken i Karlstad.

Gynekolog Louise Bowman har avtal med region Värmland och kommer förutom att jobba med egna patienter också fortsätta ta emot försäkringspatienter (Bokas via ditt försäkringsbolag) och privata patienter sistnämnda i mycket begränsad omfattning.

Kontakt

Du når oss på telefontid månd-tisdag o torsd-fredag kl 830-915
tfn 054-186125 - når Du oss inte där lämna meddelande på 1177!

Vi följer Region Värmlands taxa,  vilket för närvarande är 200 kronor. Dina besök är frikortsgrundande och frikort gäller.

Om privat IVF (provrörsbefruktning) blir aktuell utför vi, så kallad distansstimulering efter överenskommelse . Finansiering se separat flik.

Privata gynekologiska besök - fråga efter kostnad via 1177

Har du privat sjukförsäkring kan du eventuellt använda den (ej frikortsgrundande). Kontakta först ditt försäkringsbolag.

Uteblivet besök  - debiteras om du avbokar inom 24 tim - avgift för uteblivet besök är 400 kr om det är inom regionens regi (även om Du har frikort) och 500 kr om det är privat regi.

Öppettider

Mån-tor 08:00-16:30
Fredag 08:00-12:00


Lunch dagligen

12:30-13:00

Varmt välkomna!