Gynekologisk mottagning

.

Vi utför barnlöshetsutredningar/ behandling och distansstimulering vid IVF (offentlig och privat) . 

Vi är också specialinriktade på gynekologiska rädslor, smärtor och sexuella problem.

På Charlottamottagningens gynekologiska mottagning träffar du gynekolog Charlotta Wållgren,  gynekolog Louise Bowman och undersköterska Maud Masth.

 Vi arbetar med kvinnosjukdomar det vill säga utredning, eventuell behandling och uppföljning av till exempel klimakteriebesvär, inkontinens, blödningsrubbningar, cellförändringar, framfall, preventivmedelsproblematik, med mera. Vi har ett nära samarbete med Kvinnokliniken i Karlstad.

Gynekolog Louise Bowman har avtal med region Värmland och kommer förutom att jobba med egna patienter också fortsätta att av och till vara vikarie för gynekolog Charlotta Wållgren - Louise kommer också fortsätta ta emot försäkringspatienter (Bokas via ditt försäkringsbolag och Boka Doktorn) och privata patienter.

 

Kontakt

Du når oss på telefontid måndag-torsdag mellan kl 8.15-9.30 , fredag 8.15-9.00
tfn 054-186125 - når Du oss inte där lämna meddelande på 1177.

Vi följer Region Värmlands taxa,  vilket för närvarande är 200 kronor. Dina besök är frikortsgrundande och frikort gäller.

Om privat IVF (provrörsbefruktning) blir aktuell utför vi, så kallad distansstimulering efter överenskommelse . Finansiering se separat flik.

Har du privat sjukförsäkring kan du eventuellt använda den (ej frikortsgrundande). Kontakta först ditt försäkringsbolag.

Uteblivet besök  - debiteras om du avbokar inom 24 tim - avgift för uteblivet besök är 200 kr om det är inom regionens regi (även om Du har frikort) och 500 kr om det är privat regi.

Öppettider

Må - tors 8.00 - 16 30
Fred  8.00 - 12.00

Lunch dagligen 12.30 - 13.00

Varmt välkomna!