Team Kathrine Shoar

Vi är en privat klinik med ett professionellt arbetssätt och ett personligt omhändertagande. Tillsammans erbjuder vi tandvård av högsta kvalitet för både barn och vuxna. Vårt arbete med långsiktig reparativ behandling, samt förebyggande vård ger resultat! Våra patienter blir friskare och behöver inte komma så ofta, vilket är helt i linje med vår vision.

 

Tandläkare Kathrine Shoar

Jag tog min tandläkarexamen på Karolinska Institutet i Stockholm och har sedan dess arbetat på Folktandvården Seminariet i Uppsala innan jag började här på City Tandvård 2020.

Som tandläkare är jag väldigt lugn och tycker om att ta hand om dig som patient utifrån dina önskemål och behov. Jag vill att du som patient alltid känner dig trygg och delaktig i din behandling. För mig är det också viktigt att göra ett noggrant samt kvalitativt arbete.

Jag tycker om att ständigt utvecklas och har vidareutbildat mig inom flera områden såsom endodonti, implantatprotetik, bettfysiologi och sömnapné.

Det som gör tandläkaryrket till världens bästa jobb är att ingen dag är den andra lik och man får chansen att träffa och hjälpa människor varje dag.

 

Tandhygienist Matilda Forsberg - är föräldraledig

Jag tog min tandhygienistexamen 2009 och har arbetat på kliniken sedan 2011. Innan dess har jag bl.a. arbetat på folktandvården Heby och Dragarbrunn.

Mina arbetsområden är förebyggande tandvård, behandling av tandlossning, rutin undersökningar och tandblekning.

 

Tandhygienist Farah Halawi

 

Jag tog min Tandhygienistexamen 2014 från Göteborgs Universitet och har sedan dess jobbat på lite olika kliniker, både inom Folktandvården Västra Götaland och Region Uppsala.

Jag jobbar främst med förebyggande tandvård men behandlar även tandlossning och har erfarenhet av patienter med tandvårdsrädsla. Att jobba som tandhygienist ger mig möjligheten att få träffa alla sorters människor, och att hjälpa andra är något som ligger mig varmt om hjärtat.

Från och med oktober 2020 arbetar jag här på City Tandvård i Uppsala.

 

Tandsköterska Sonja Kjellqvist

Jag har arbetat på kliniken sedan 2012, men jag har många år bakom mig som tandsköterska sedan tidigare. Jag började mitt arbete som tandsköterskeelev på 80-talet, blev mycket intresserad av yrket och har studerat vidare inom tandvården. Det har även blivit många vidarutbildningar genom åren. Jag är även utbildad undersköterska, med inriktning psykiatri, vilket jag har haft stor nytta av i min roll som tandsköterska.

Min målsättning är att kunna hjälpa och stödja patienter i sitt arbete att få en bättre och friskare munhälsa. Och vi forstätter att vidareutbilda oss för att kunna ge bättre vård och service till våra patienter.

 

Tandsköterska Monica Walve - är föräldraledig 

Jag avslutade min tandsköterskeutbildning 2004 och har arbetat som tandsköterska sedan dess i Uppsala och även i Stockholm i några år. Nu är jag tillbaka i Uppsala igen och här på Citytandvård började jag arbeta i januari 2017 vilket jag är väldigt glad för då vi är ett glatt och härligt team.

Protetik och estetisk tandvård ligger mig varmt om hjärtat och har därför gått fristående kurser inom de områdena, men framförallt är det roligast som tandsköterska att få arbeta med människor.

 

Tandsköterska Anneli Lund

Jag har fått privilegiet att vikariera för Monica nu när hon är barnledig.

För många år sedan började jag som tandsköterskeelev i Stockholm och har sedan dess hunnit med ett varierat yrkesliv. De senaste 4 åren har jag arbetat med egen verksamhet inom akupunktur och energimedicin parallellt med tandsköterskeyrket, vilket passar mig som handsken.


Det bästa som finns är att jobba med människor!