Team RidahssonVi är en liten privat klinik med ett professionellt arbetssätt och ett personligt omhändertagande. Tillsammans erbjuder vi tandvård av högsta kvalitet för både barn och vuxna. Vårt arbete med långsiktig reparativ behandling, samt förebyggande vård ger resultat! Våra patienter blir friskare och behöver inte komma så ofta, vilket är helt i linje med vår vision.

 

 

 

Tandläkare Dalia Ridahsson

Jag har tagit tandläkarexamen i Stockholm 1999. Min karriär inleddes på folktandvården i Stockholm och har jobbat där i många år. Jag har även arbetat ett år i Brighton, England. Men nu har jag återvänt till min hemstad Uppsala!

Estetisk tandvård tycker jag är roligt att arbeta med. Jag har gått ett flertal diplomkurser inom protetik, och implantat. Jag utbildar mig kontinuerligt och tycker att det är viktigt att vara mångfacetterad. Vi arbetar i team och när du kommer till oss så försöker vi göra vårt bästa för din munhälsa!

 

Tandhygienist Matilda Forsberg - är barnledig tom 2020-09

Jag tog min tandhygienistexamen 2009 och har arbetat på kliniken sedan 2011. Innan dess har jag bl.a. arbetat på folktandvården Heby och Dragarbrunn.

Mina arbetsområden är förebyggande tandvård, behandling av tandlossning, rutin undersökningar och tandblekning.

 

Tandsköterska Sonja Kjellqvist

Jag har arbetat på kliniken sedan 2012, men jag har många år bakom mig som tandsköterska. Började min bana som tandsköterskeelev på 80-talet och har sedan studerat vidare inom tandvården. Vi är ett riktigt härligt team och vi bryr oss mycket om våra patienter. Min målsättning är att kunna hjälpa och stödja patienter i sitt arbete att få en bättre och friskare munhälsa. Vi vidareutbildar oss ständigt för att kunna ge bättre vård och service till våra patienter.

Lite om mig privat... Jag har en underbar familj, man och tre barn, två hundar och två hästar. Tycker om att umgås med vänner och bara njuta av livet.

 

Tandsköterska Monica Walve - är barnledig 

 

Jag avslutade min tandsköterskeutbildning 2004 och har arbetat som tandsköterska sedan dess i Uppsala och även i Stockholm i några år. Nu är jag tillbaka i Uppsala igen och här på Citytandvård började jag arbeta i januari 2017 vilket jag är väldigt glad för då vi är ett glatt och härligt team.

Protetik och estetisk tandvård ligger mig varmt om hjärtat och har därför gått fristående kurser inom de områdena, men framförallt är det roligast som tandsköterska att få arbeta med människor.

 

Tandhygienist Valerie Kaneza

Vikarierar för Matilda Forsberg som är mamma ledig.

 

Tandsköterska Anneli Lund

Foto och info kommer..