Om oss

Varmt välkommen till vår fräscha mottagning, som är utformad för att tillgodose högt ställda krav för professionell verksamhet.

Om mottagningen

Vi har alla moderna behandlingsformer och våra hygieniska rutiner är väl genomtänkta och utformade. Steriliseringsutrustningen är av modernaste utförande.

I vår shop-hörna hitta du alla de noga utvalda kvalitetsprodukterna du behöver för din munvård och -hälsa, dessutom till mycket bra priser!

Hela familjen är välkommen! Barn- och ungdomstandvård är givetvis kostnadsfri även hos oss.

Vi som arbetar här

Robert Morberg f.d Zuddas
Tandläkare

Charlotte Johansson

Tandhygienist

Gabriella Skalberg

Tandsköterska

Anna Morberg

Samordnare

 

Vår vision - egna tänder hela livet!

Därför lägger vi stor vikt vid förebyggande vård och långtidsplanering i vårt arbete. Vid behov av behandling erbjuder vi olika alternativ, individuellt anpassade till just dig. Förslagen och rekommendationerna ges med stor hänsyn till dina egna önskemål. Du kan därför själv påverka detaljer och inriktning på din tandvård.

Friska tänder är angeläget för hela kroppens välbefinnande. Vid akuta problem med tänderna har du som patient hos oss, högsta prioritet. Som patient hos oss kan du räkna med att få hjälp samma dag du kontaktar oss.

Vår värdegrund

Bemötande
Varje dag möter vi människor som är beroende av vår professionella hjälp. I vår roll krävs det att vi villkorslöst visar respekt och omtanke för de människor vi möter och hjälper.

Kunskap
Vi ligger långt framme i verksamhetsområdet tandvård. Vi erbjuder våra patienter moderna och trygga evidensbaserade behandlingar. För oss står ett forskningsbaserat tänkande med väl beprövad kunskap och erfarenhet i centrum. All vår vård sker med noggrann dokumentation och uppföljning