Välkommen!

Varmt välkommen till oss på Citymottagningen.

Vår målsättning är att erbjuda dig och din familj lättillgänglig hälso- och sjukvård med hög kvalité. Hos oss finns flera olika mottagningar. Frikort gäller och alla avgifter är detsamma hos oss som regionens hälsocentraler. Vi har ingen drop-in till läkare, däremot beredskap för medicinska tillstånd som måste omhändertas utan dröjsmål.

Kontakt & Öppettider

Mitt PTJ

Mitt PTJ startsida.png

utfyllnadslinje

line.png

Aktuellt

Covid 19 Vaccination

Vaccination mot Covid-19 och säsongsinfluensa

(uppdaterad 230302)
Önskar du boka tid för vaccinering mot Covid-19 finns information om vaccineringen och hur du bokar tid på sidan på knappen nedan.

Vi följer region Västerbottens riktlinjer för vaccinering mot Covid-19, pneumokocker och influensa mer information finns på webbplatsen 1177.se.

Det går bra att vaccinera sig mot pneumocker eller säsongsinfluensa i samband med vaccinering mot Covid-19. Du behöver då uppge vilket ytterligare vaccin du önskar i samband med din bokning.

Läs mer

Listningstak

Listningstak på Citymottagningen

(uppdaterad 220701)
Mottagningen har beviljats listningstak från och med den första juli 2022 och tre år framåt. Det är inte möjligt att aktivt lista sig under tiden för listningstaket. Flyttar du till det geografiska område som mottagningen ansvarar för och inte aktivt valt hälsocentral i Västerbotten tidigare kommer du tilldelas Citymottagningen. Ny information publiceras här när det är möjligt att lista sig igen.

Tillsammans genom pandemin


Tillsammans genom pandemin

Under ett år har Praktikertjänst filmat, intervjuat och dokumenterat arbetet under pandemin ute på mottagningarna och kontoret. Syftet med filmen är att lyfta medarbetarnas insatser och skildra en annorlunda vardag. Filmen tar avstamp i april 2020 och visar händelseförloppet fram till inledningen av vaccinationsprogrammet våren 2021.

Mer om dokumentären