Carolina Carholt

Leg. Tandläkare

Jag genomförde min utbildning vid Karolinska Institutet i Stockholm och har varit legitimerad tandläkare sedan 2016. Sedan våren 2018 har jag haft förmånen att arbeta på Dina Tandläkare.

Som din tandläkare ser jag till att du som patient är fullt delaktig i din vård. Jag lägger stor vikt vid att förse dig med detaljerad information om din munhälsa och att alltid presentera olika behandlingsalternativ för att möta dina unika behov. Min arbetsmetod präglas av effektivitet och precision, och jag strävar alltid efter att skapa en trevlig och bekväm atmosfär där du som patient står i fokus.

Mitt engagemang sträcker sig även till barn, och jag anser att barntandvård är en av de mest betydelsefulla och tillfredsställande aspekterna av mitt arbete. Att skapa en positiv upplevelse för barn i tandvården är av yttersta vikt för mig och jag har omfattande erfarenhet av att behandla tandvårdsrädda barn. Vid behov tillämpar vi även sedering för att säkerställa en trygg och bekväm behandling.

Jag är ständigt uppdaterad med den senaste tekniken inom tandvård och brinner lite extra för estetiska behandlingar. I nära samarbete med P.lab, ett tandtekniskt laboratorium i samma lokaler som oss, och Per Ekblom, en pionjär inom tandteknik ackrediterad av American Academy of Cosmetic Dentistry (AACD), strävar vi efter att leverera högkvalitativa estetiska resultat. Tillsammans utför vi estetisk protetik och arbetar med fotodokumentation före och efter behandling för att säkerställa ett optimalt estetiskt resultat.

Vid mer avancerade behandlingar har vi nära samarbeten med specialisttandläkare på Kungsholmen och vid Karlaplan för att kunna erbjuda dig den mest optimala vården.

Utöver tandvård arbetar jag även med estetiska injektionsbehandlingar. Jag har genomgått grund- och vidareutbildning inom dessa behandlingar och är väl förtrogen med hantering av eventuella komplikationer. Jag är certifierad via REBS (Rådet för estetiska behandlingar i Sverige). Vid en injektionsbehandling inleder vi alltid med en noggrann konsultation för att säkerställa att dina förväntningar möts och att vi kan erbjuda den behandling som passar dig bäst.