Zoi Miglis

Leg. Tandhygienist

Med en passion för tandvård och en stark önskan att främja god munhälsa är jag stolt över att arbeta som tandhygienist. Efter att ha genomgått min utbildning och erhållit min legitimation har jag engagerat mig fullt ut i att hjälpa patienter uppnå och bibehålla en strålande och hälsosam leende.

Mitt arbete som tandhygienist är präglat av omsorg och professionalism. Jag strävar alltid efter att skapa en trygg och bekväm miljö för mina patienter och att bygga långsiktiga relationer som bygger på förtroende och respekt. Med en noggrann och skicklig hand hanterar jag alla aspekter av tandvård och munhälsa för att säkerställa att varje patient får den mest personliga och skräddarsydda vården möjligt.

Som tandhygienist är mitt mål att inte bara behandla befintliga problem utan också att förebygga framtida tandproblem genom att utbilda och guida patienter i optimal tandhygien. Jag är övertygad om att kunskap är nyckeln till god munhälsa och jag strävar alltid efter att ge mina patienter de verktyg och råd de behöver för att ta hand om sina tänder mellan besöken.

Med en stadig hand och en varm och empatisk attityd välkomnar jag dig att uppleva den högkvalitativa tandvård och personliga uppmärksamhet som jag erbjuder som tandhygienist. Med mig vid din sida kan du vara säker på att din munhälsa är i trygga händer.