Aktuellt

Väntelista till mottagningen

För närvarande kan vi inte ta emot/lista fler patienter på mottagningen. Det beror på att vi har haft en stor tillströmning av patienter. För att bibehålla en hög kvalitet har vi valt att stänga listan. Det finns en väntelista som du är välkommen att anmäla dig till. Lämna in en listningsblankett i receptionen så skickar vi brev till dig när du blivit listad på mottagningen.

                                                  ***

Angående webbtidboken:

Det finns akuttider som kan bokas via Mina vårdkontakter/1177 samma dag på morgonen. Du bokar dig på den läkare du är listad på och det gäller endast akuta besvär .

                                                ***

Waranprov

Vi tar endast blodprov i samband med Waranmedicinering måndag - torsdag kl 12.00. Vid överenskommelse även fredagar.

                                                ***

Landstinget har bestämt att eventuell avbokning ska ske senast 24 timmar innan besöket. Om det inte görs måste tyvärr samma avgift som för besöket tas ut (OBS gäller även om frikort finns).   

                                                ***

Bättre överblick, ännu bättre vård.

Vi använder oss av journalsystemet Take Care. Detta innebär för dig som patient följande:

Du själv behöver inte göra någonting. Inte nu. Men nästa gång du har kontakt med vården, kan läkaren eller annan vårdpersonal fråga dig om ditt samtycke till att ta del av dina journaluppgifter.
Du har rätt att stå utanför sammanhållen journalföring. Då ansvarar du själv för att informera om vad vårdpersonalen behöver veta för att kunna ge dig god och säker vård.
På webbplatsen 1177.se/sammanhallen-journalforing finns all information samlad. Besök den för att får svar på de frågor du kanske har. Här kan du också se när din vårdgivare planerar att börja använda sammanhållen journalföring

                                                 ***

Hammarby Sjöstads Barnmorskor ingår även i vår verksamhet. För dig som är gravid, drop in-mottagning för preventivmedelsrådgivning mm. 

Se mer under fliken Vår verksamhet - barnmorska 
eller hemsidan: www.hammarbysjostadsbarnmorskor.se

                                                 ***

För receptförnyelse via internet används 1177.se