Lediga tjänster

 

Vi söker mottagningssköterska till Sthlms trevligaste VC

Om Hammarby Sjöstads Husläkare

Vår väletablerade verksamhet bedrivs i trevliga lokaler mitt i Hammarby Sjöstad. Vi har 12500 listade patienter som tas emot både fysiskt och digitalt beroende på behov och önskemål. Vi står för hög servicenivå, familjär atmosfär och god tillgänglighet.

Vi är idag sex specialistläkare, fyra ST-läkare, tre distriktssköterskor tre mottagningssköterskor, två undersköterskor varav en på lab, två sekreterare, en receptionist, en psykolog och fyra barnmorskor i arbetsgruppen. Vi varvar teamarbete och självständigt arbete. Hos oss är beslutsvägarna korta och utvecklingsmöjligheter goda.

Arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna ingår sedvanligt mottagningsarbete såsom telefonrådgivning, digital chatt med patienter, vaccinationer, omläggningar, öronspolningar, injektioner, infusioner mm.
Som sjuksköterska i primärvården träffar du patienter i alla åldrar.

Övrig information
Heltid. Deltid kan diskuteras.
Kvälls- eller helgtjänstgöring ingår ej.

Kvalifikationer

Vi söker en legitimerad sjuksköterska, gärna med några års yrkeserfarenhet, gärna från primärvård. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är flexibel i din arbetsvardag, har god arbetsmoral och lätt för att lära och anpassa dig, är initiativtagande och har bra bemötande mot patienter och kollegor.

Lön
Individuell lönesättning


Anställningsvillkor
40 timmar per vecka. Tillträde: Enligt överenskommelse.
Tillsvidare med provanställning. Kontakt
Susanne Olsson
info.hsh@ptj.se
08-462 25 00