Nu kan du boka ett digitalt vårdmöte över videolänk med oss genom Mitt PTJ!


För mer information om digitala möten klicka här. 


Mottagningsverksamheten har flyttat pga brand


På grund av brand (2021-03-24) har verksamheten flyttat till tillfälliga lokaler hos Friskis & Svettis, Svalängsvägen 1, Södertälje. Ni når oss på vårt vanliga nummer. Välkomna! 


 


Tillfälliga förändringar på Hovsjö Rehab för att minska spridningen av nya coronaviruset   • Bassängträning och alla typer av behandling i grupp på mottagningen är inställda tills vidare. I grupperna kommer man varandra nära och risken för smittspridning bedöms därför som påtaglig.

  • Vi stänger möjligheten att träna på gymkort. Dessa kort fryses och kommer aktiveras igen när risken för smittspridning minskat. Detta gör vi för att minska antalet personer i lokalen och på så sätt minskar risken för smittspridning.

  • Alla patienten som är över 70 år (och övriga riskgrupper) får möjligheten att diskutera ifall det är lämpligt att påbörja rehab och i så fall hur den ska ske på ett så säkert sätt som möjligt.

  • Utöver detta är det viktigt att vi alla hjälps åt. Vi håller oss hemma vid minsta tecken på sjukdom.Vi håller god handhygien och tvättar (eller spritar) händerna ofta.


I övrigt är verksamheten öppen som vanligt! Tveka inte att höra av er om ni har frågor om detta.


Med vänliga hälsningar,
Ledningsgruppen, Hovsjö Rehab

Håll dig uppdaterad Följ oss på Facebook