Välkommen!

Välkommen!

Hudläkarpunkten är din hudläkarmottagning i Uddevalla där du som privatbetalande kan boka tid till hudläkare utan remiss oavsett var du bor. Vi hjälper dig med undersökning av prickar och borttagning av oönskade hudförändringar eller ev hudtumörer. Vi handlägger även acne, rosacea, eksem, psoriasis, utslag, klåda etc. Det finns även möjlighet till videobesök och enklare bedömning av hudläkare via chatt-funktionen "Mitt PTJ". Prislista hittar du här på hemsidan.

Vi samarbetar även med försäkringsbolag.

Hudläkarpunkten står för hög medicinsk kompetens, tillgänglighet och värme och månar om korta väntetider!

Varmt välkommen!

Kvinna går på stenar längs vattnet

Avboka tid

AdobeStock_3211 ratio.jpeg

Avboka tid

Behöver du avboka din tid görs det via länk som erhålls i bokningsbekräftelsen på sms eller e-post. DU kan också avboka genom Mitt PTJ. Se då till att göra det minst 24 timmar innan besöket, annars faktureras hela avgiften. 

 

Om oss

AdobeStock_2824 ratio.jpeg

Om oss

Hudläkarpunkten startade april 2023 och här arbetar hudläkarna Anna Everitt och Jenny Alm Dahlgren samt undersköterska Sofia Hellström. Vi månar om att hålla hög medicinsk kompetens och ett vänligt och varmt bemötande!

 

Mer om oss

Vårt utbud

AdobeStock_500722043.jpeg

Vårt utbud

Upplever du besvär med din hud? Kanske har du en prick som oroar dig eller utslag som kliar? Hör av dig till oss så bokar vi en tid. Läs mer om vad vi erbjuder via knappen nedan.

Mer om vårt utbud