Ditt besök

Du behöver ingen remiss för att söka fysioterapeut/sjukgymnast. Vi är anslutna till Hälso- och sjukvården i Västra Götalandsregionen.

Ett besök på mottagningen hos en av våra fysioterapeuter samt videosamtal kostar 100 kronor och är frikortsgrundande. Frikort får du när du betalat 1150 kronor för läkarbesök och sjukvårdande behandling, bland annat fysioterapi, inom den offentliga vården (beläggs med högkostnadskort/kvitton).

Barn och ungdomar under 20 år och äldre över 85 år, betalar inget för besöket.

Vid första besöket är det bra om du har med dig legimitation, eventuellt högkostnadskort/frikort, remiss om du har en sådan och röntgensvar.

Räkna med att första besöket tar cirka 50 minuter och att du troligtvis kommer behöva ta av dig till underkläder vid undersökning beroende på ditt besvär. Undvik starka parfymer. 

Om du är tvungen att avboka ditt besök, så måste du göra det senast 24 timmar innan. Vi har telefonsvarare hela dygnet, där du kan lämna ditt meddelande.

Återbud senare än 24 timmar och uteblivet besök debiteras med 100 kr exklusive fakturaavgift även om du har frikort, enligt VG regionens regler.