Kontakt

Webbtidbok

Nu kan du boka en tid online via vår webbtidbok

För att veta vilken behandlare som kan hjälpa dig på bästa sätt, Tryck här för att läsa om våra inriktningar och kompetenser.

Telefon
031-81 17 50

Vi har lättast att ta emot samtal på förmiddagarna, mellan 9-12. Om vi inte har möjlighet att svara, så lämna ett meddelande på vår telefonsvarare, så ringer vi upp dig.

Epost
info.irorelse@ptj.se

När du vill komma i kontakt med oss för tidbokning via mailen, så är vi tacksamma om du skriver ditt mobilnummer, så kan vi hjälpa dig på bästa och snabbaste sätt.

Kostnad
Ett besök hos en av våra fysioterapeuter, både på mottagningen och via video, kostar 100 kronor och är frikortsgrundande. Frikort får du när du betalat 1150 kronor för läkarbesök och sjukvårdande behandling, bland annat fysioterapi, inom den offentliga vården (beläggs med högkostnadskort/kvitton).

Barn och ungdomar under 20 år och äldre över 85 år, betalar inget för besöket.

Återbud
Återbud skall lämnas 24 timmar innan besöket, sent återbud och uteblivet besök debiteras 100 kr exklusive fakturaavgift, även om du har frikort, enligt VG regionens regler. Du kan maila eller ringa för att ge återbud. På vår telefonsvarare kan du lämna meddelande hela dygnet, alla dagar.  Vi lyssnar av telefonsvararen många gånger under dagen. 

Adress
Ängemarken 8C 

413 20 Göteborg

Kontakta oss