Välkommen till Barnavårdscentralen på Familjens Hus

EN DEL AV HÄLSOVAL SKÅNE.

ÖPPETTIDER Familjens Hus i Munka Ljungby, se länk 

------------------------------------------------------------------------------------------

Onsdagen den 11 oktober byter vi telefonsystem. För att nå BVC ringer ni Läkargruppens telefonnummer, 0431-431050,  med knappval 1.
Vi ber om förståelse om det uppstår problem att nå oss via telefonen under en inkörningsperiod.
Kontakta oss gärna via MittPTJ.

_____________________________________________________________

CORONAVIRUS

Har du symtom på luftvägsinfektion, exempelvis hosta, halsont, huvudvärk, snuva och/eller feber? GÅ INTE IN PÅ MOTTAGNINGEN - KONTAKTA OSS FÖR RÅDGIVNING.

Om du har ovannämnda symtom så ska du - oavsett om du varit i ett riskområde eller inte - avstå från att besöka mottagningen. Kontakta oss istället digitalt eller via telefon. Du kan också kontakta 1177 för ytterligare information.

Via 1177 får du hänvisning till eventuell provtagning.

Håll dig uppdaterad med den senaste informationen:

Den 1 augusti 2012 öppnades Familjens Hus i Munka Ljungby. 

Att bli förälder är något alldeles speciellt, förmodligen den största förändringen i våra liv och det väcker många känslor Det är lätt känna sig osäker och frågorna är många.

På BVC på Familjens Hus sätter vi ditt barn i centrum. För oss är det även viktigt att se till helheten kring barnet där föräldrar och syskon är viktiga delar.

BVC på Familjens Hus är en privat barnavårdscentral. BVC på Familjens Hus har från och med 2010 ett avtal med Region Skåne, inom hälsovalet, att bedriva barnhälsovård. Vi är ackrediterade det vill säga godkända att bedriva barn-hälsovård enligt barnhälsovårds-progammet och enligt socialstyrelsens riktlinjer. Region Skåne följer regelbundet upp verksamheten.

Välkomna
BVC på Familjens Hus

Läs mer här: