Varmt välkommen till oss!

Vi finns mitt i vackra Lindesberg. Hos oss är du i centrum och delaktig i din behandlingen. Vi informerar dig om din tandhälsa och vad du kan göra för att förebygga problem. Behöver du behandling ser vi till att du får den information du behöver samt kostnaden på den planerade behandlingen. Vi kallar dig efter dina behov och önskemål. Tillsammans ger vi dig ett friskare leende!
Kontakta oss

Från 1 mars 2020 lämnar jag över kliniken med varm hand till Payman som kommer ta hand om er då jag går i pension.
De övriga i personalen kommer att jobba kvar på kliniken.
Fråga oss gärna om du har några funderingar.

Med vänliga hälsningar Torbjörn

Behöver du ändra din tid?

Kontakta oss via telefon eller mail.

Du kan avboka eller omboka din tid fram till två vardagar före ditt besök! Vid senare avbokning eller ombokning tas en avgift ut. Dock inte om du blir akut sjuk. Det innebär till exempel att du som har ett inbokat besök tidigt på måndag morgon måste avboka eller omboka ditt besök senast torsdag förmiddag för att inte bli debiterad.

Tänkt även på våra allergiker och använd ingen parfym eller starka dofter inför ditt besök hos oss!

Betalning

Betalning sker med kort eller mot faktura. Om faktura önskas görs denna via Collector, faktura avgift 45kr. Det kommer en faktura per post till er bokförningsadress. Ni kan då välja om om ni önskar delbetala eller betala hela summan direkt. För mer information ang fakturor och om ni önskar göra en förhandprövning klika här